Excelentul Xiaomi Poco F2 Pro beneficiaza de o reducere de pret cu 100 de euro

In mod obisnuit propus la un pret de 599 de euro, Xiaomi Poco F2 Pro ajunge la 499 de euro datorita unei reduceri de pret cu 100 de euro. Reducerea se regaseste pe site-ul Electro Depot. Poco F2 Pro s-a impus drept un telefon ce are scopul de a corecta greselile predecesorilor sai la un pret decent.

Atunci cand ne uitam la fisa tehnica a lui Poco F2 Pro dar si la pretul sau, ne dam rapid seama ca ne aflam in fata unui veritabil flagship killer. Din luna mai a acestui an, Xiaomi ne dezvaluie smartphone-uri din ce in ce mai performante, cu un raport calitate/pret excelent, cu caracteristici premium, la un pret demn de gama mid range.

Poco F2 Pro este alimentat de un procesor Snapdragon 865, unul din cele mai performante de pe piata de altfel. Este compatibil cu tehnologia 5G. La toate acestea se adauga 8GB RAM memorie vie si 256 GB de stocare interna, asigurand astfel o utilizare fluida, in orice situatie.

Toate acestea se afla in spatele unui superb ecran AMOLED de 6,67 inchi si a unei rezolutii 2400 X 1800 pixeli. Un ecran care are norocul de a nu fi « desfigurat » de o perforatie sau de un breton deoarece camera frontala se afla intr-un mecanism pop-up. Modulul foto din partea dorsala este compus din patru aparate foto (64,13, 5 si 2mpx). Capacitatea bateriei este de 4700 mAh ceea ce ii ofera telefonului o autonomie mai confortabila, imbunatatita. In plus, exista si incarcarea rapida ceea ce nu face decat sa sporeasca timpul de incarcare a telefonului.