Huawei Watch GT Cyber: noul smartwatch va avea un cadru detasabil

Huawei va prezenta o serie de noi produse incepand cu data de 2 noiembrie. Printre aceste noutati se numara un smartwatch, Huawei GT Cyber, al cadrui cadran este detasabil.

Poate Huawei a disparut o perioada de pe piata smartphone-urilor insa compania chinezeasca este departe de a-si fi spus ultimul cuvant. Zvonurile sustin ca Huawei se pregateste sa lanseze un smartwatch cu un corp detasabil. Oficializarea sa urmeaza sa aiba loc pe data de 2 noiembrie.

Aventura Huawei pe piata gadgeturilor, obiectelor inteligente a fost, pana in prezent, presarata de succes. In timp ce primul ceas inteligent sub Android Wear a constructorului chinez, Huawei Watch se dorea a fi premium dar nu a fost, marca a stiut sa propuna modele din ce in ce mai complexe si mai abordabile ca pret, asemeni modelului Huawei Watch GT. Nu putem fi decat curiosi in urma anuntului lansarii noului model, Huawei Watch GT Cyber, al carui cadran este detasabil.

Cadranul ceasului inteligent Huawei GT Cyber este detasabil

Chiar daca inca nu avem foarte multe informatii cu privire la noul model de smartwatch lansat de Huawei, ne indoim de faptul ca ne va permite schimbarea rapida a bratarii sau a cadranului. Insa, aceste conceptii sunt contrazise de catre sloganul produsului: Huawei Watch GT Cyber te invita sa fii martorul noii tendinte de la incheietura mainii tale. Dupa cum ne-am obisnuit deja, acest model de smartwatch va fi disponibil pentru moment doar in China.

Citeste si:  Acum poti sa iti faci propriul Efect AR pe Instagram

Pe langa acest ceas inteligent, Huawei ar trebui sa prezinte in mod oficial un model de smartphone pliabil in format clamshell: Huawei Pocket S, o declinare cat se poate de abordabila a modelului premium, P50 Pocket. Noul telefon cu clapeta a cunoscutului fabricant chinez va beneficia de prezenta unui procesor Snapdragon 778G si va dispune de 8GB memorie vie. Corpul si carcasa acestuia vor fi metalice in timp ce spatele aparatului va fi din sticla. Inca nu se stie daca va dispune sau nu de un ecran de afisare extern.

Sursa: phonandroid.com