Este telefonul smartphone un pericol pentru cuplu?

Un lucru e deja foarte evident de ceva vreme- telefoanele smartphone ocupa un loc primordial in viata noastra. Si datorita boom-ului retelelor sociale, ne este de acum inainte mult mai usor sa ramanem in contact cu apropiatii din cele patru colturi ale lumii.

Si conform sondajelor recente, se pare ca telefonul smartphone este foarte prezent in viata de cuplu a 61% a persoanelor intervievate. Si chiar daca telefoanele smartphone ne permit sa ramanem in contact cu persoanele apropiate, acestea pot sa fie si sursa de dispute si de neintelegeri in cadrul cuplului, putand chiar sa ii faca pe indragostiti sa se indeparteze unii de altii.

De ce ar putea oare telefonul smartphone sa fie un pericol pentru cuplul tau?

Uneori iubirea si telefonul smarphone nu fac deloc o casa buna impreuna. Atunci cand acesta devine o extensie a noastra, devine o reala amenintare pentru cuplu. Devenim atat de dependenti de el, incat ne neglijam partenerii. Deci dependenta de telefon poate sa stinga flacara din cadrul cuplului.

Deci telefonul smartphone poate sa devin cauza unor « crize », a unor neintelegeri, poate apmplifica neincrederea si atata gelozia.

Iar in numeroase cazuri, telefonul smartphone sunt ca o bomba cu ceas. In foarte multe cazuri, sunt protejate cu parola si bine puse, deoarece daca ajung pe mana cui nu treubie, pot declansa al treilea razboi mondial.

Citeste si:  Cum ne influenteaza planeta Saturn cand tranziteaza casele astrologice

Deci trebuie sa inveti sa folosesti telefonul cu moderatie. Nu ar trebui sa indeparteze persoanele care sunt apropiate, ci sa le apropie pe cele care sunt departe.

Atunci cand esti cu jumatata ta, aceasta trebuie sa devina o prioritate. Deci sa butonezi telefonul atunci cand luati cina impreuna sau cand aveti timp doar pentru voi doi nu este un lucru deloc bun. Nu ar trebui nici sa raspunzi la un apel sau sa vorbesti cu altii atunci cand petreceti cele mai frumoase momente impreuna.