5 motive pentru care să nu joci la pariuri live

Îți spun din start că eu prefer să joc la pariuri live. Accept totuși că există și argumente împotriva pariurilor plasate după ce a început meciul. Profesioniștii recomandă pariurile pre-meci, considerând că numai așa poți câștiga bani pe termen lung.

Iată câteva „capete de acuzare” la adresa pariurilor live, cu care nu pot fi în dezacord, pentru că știu din proprie experiență că așa stau lucrurile. Dezavantajele nu au o ordine strictă. Fiecare le stabilește rangul în funcție de stilul său de joc.

1. Poți pierde toți banii într-o zi proastă. Plasez în fruntea listei această posibilitate pentru că mi s-a întâmplat de câteva ori. Pariurile live se decid mai repede, deci rulezi mai mulți bani. Să spunem că joacă Anderlecht cu FC Bruges. Pariezi în minutul 7 că următorul gol va fi marcat de Anderlecht. În minutul 11, dă gol FC Bruges. S-a dus pariul. Pui imediat altul, ca să recuperezi ce ai pierdut.

pariurix-onlines-1

Există tentația de a mări miza de la un pariu la altul, ca să acoperi gaura și să ai un profit. Dacă prinzi o zi fără inspirație, poți pierde în doar câteva minute ce ai câștigat în câteva luni.

2. Logica bate flerul. Pariurile live sunt plasate în general pe baza impresiei pe care ți-o formezi după ce ai urmărit o parte din meci. Pariurile pre-meci sunt bazate pe argumente solide. „Statistica nu minte”, nu-i așa. Hai să spunem că minte foarte rar, de aceea softurile care calculează probabilitățile se hrănesc cu rezultatele înregistrate până în acel moment.

Citeste si:  Accesorii auto - becuri si sisteme de iluminare

Un meci poate lua o turnură neașteptată. Să spunem că pariezi pe număr de cornere, văzând că o echipă a înghesuit-o pe alta în propriul careu. Totul merge „conform” planului până la un punct, când cei care domină înscriu și încep să plimbe mingea la mijlocul terenului. Adio, cornere!

3. „Money managementul” se dă peste cap. Se poate să nu pierzi toți banii într-o zi, dar cu siguranță este foarte greu să urmezi un plan de „money management” atunci când pariezi live. De obicei pui pariuri single pe mize între 1.30 și 2.00. Pentru a înțelege ceva din câștig, miza trebuie să fie mai mare.

În schimb, în pariurile pre-meci ai timp să analizezi și să combini mai multe evenimente pe un bilet. Logic, cota va fi mai mare, iar miza poate respecta un prag prestabilit.

4. Pariurile live sunt mari mâncătoare de timp. Nici nu îți dai seama. Sunt zile în care oferta prezintă meciuri de dimineață până seara. Dacă joci în timp ce se desfășoară evenimentul presupun că vrei să îți și urmărești „investiția”.

Eu stau mult la calculator, cu diverse treburi. Se întâmplă des să deschid și site-ul de pariuri și să îmi împart ecranul în două: fereastra în care lucrez și fereastra cu video streaming-ul meciului. Cu ochii în două părți, productivitatea muncii scade. Sesizez lucrul acesta când mă întreb cum de mi-a luat câteva ore să fac ceva care, în mod normal, îmi lua mai puțin de 60 de minute.

Citeste si:  Alimentele care te ajuta sa iti purifici organismul

5. Ești tentat să joci pe echipe pe care nu le cunoști.

pariurix-onlines-2

Dacă ai accesat platforma de pariuri live, ești hotărât să joci orice ar fi. Dar poate la ora aceea sunt doar partide din campionate exotice, precum Cupa Emiratelor Arabe Unite, prima ligă din Bangladesh sau Cupa Ligii din Somalia. Alegi la întâmplare un meci și pui, „la mișto”, o miză mică pe gol marcat. Să nu te superi dacă se termină 0-0. Pe ce te bazai când ai mizat pe gol marcat? Pe nimic!

Apropo, îți mai amintești care a fost prima casa de pariuri offline care a introdus în ofertă pariurile live? Dacă nu, răsfoiește aici: https://pariurix.com/pariuri-live-la-mozzart-bet.html.

Numește-le cum vrei: motive, dezavantaje, greșeli. Recunosc că nu sunt un parior disciplinat și nici nu cred că voi fi vreodată. Oare slăbiciunile recunoscute sunt pe jumătate iertate?