Rutina de frumusete in functie de semnul astrologic

Semnul tau astrologic poate spune multe despre obiceiurile tale, despre rutina ta de frumusete in special. Ce produse de frumusete preferi sa folosesti ? Iti plac produsele glamour sau mai degraba produsele simple si naturale ?

Berbec. Chiar daca femeile Berbec nu consacra prea mult timp rutinii de frumusete, acorda o atentie speciala machiajului. De aceea folosesc cel mai adesea blush pentru a-si pune pometii in valoare, folosesc eyeliner si fard de pleoape pentru a-si pune ochii in evidenta.

Taur. Femeile acorda o atentie speciala rutinii de frumusete de dimineata in special. In fiecare dimineata au grija de pielea lor, aplica produse speciale. In privinta machiajului acestea prefera nuante de bej, roz, auriu sau maro.

Gemenii prefera sa foloseasca diferite marci in privinta produselor de infrumusetare insa intotdeauna de calitate. Au mare grija de aspectul lor fizic. Le place sa foloseasca paiete pentru a-si infrumuseta privirea.

Rac. Femeile Rac nu au obiceiul sa cheltuie o avere pe produsele de machiaj si prefera sa foloseasca produse la preturi abordabile. Prefera un machiaj simplu, nu unul incarcat.

Leu. Femeia Leu adora sa aiba grija de podoaba sa capilara. Prefera tunsorile extravagante si culorile stralucitoare in ceea ce priveste machiajul.

Fecioara este o ecologista. Iubeste natura, de aceea alege cu mare grija produsele pe care le foloseste. Acesta din urma nu trebuie sa fie testate pe animale sau sa contina produse chimice.

Citeste si:  Cum sa oferi sfaturi oamenilor ca sa fie recunoscatori

Balanta. Balanta alege cu mare grija produsele de frumusete pe care le foloseste. Acestea trebuie sa fie de calitate si eficiente, adora produsele in editie limitata.

Scorpion. Femeia Scorpion adora culorile sobre si este deosebit de atenta la parfumul pe care il alege.

Sagetator. Femeia Sagetator cumpara produse de frumusete din pura curiozitate, balsam de buze in special, ruj sau creme hidratante. Adopta o coafura simpla si un machiaj natural.

Capricorn. Exigenta, femeia Capricorn apreciaza produsele de calitate si este capabila sa isi goleasca portofelul pentru a le avea. Prefera nuante precum bejul sau rozul.

Varsator. Femeia Varsator cauta produse originale si noi de cele mai multe ori. Adopta un machiaj natural, aproape invizibil pe timp de zi iar seara va opta pentru un machiaj mai excentric.

Pesti. Femeia Pesti foloseste creme hidratante, ii place sa faca gomaj cu sare de mare pentru a-si exfolia si regenera epiderma si masti cu alge pentru tonfierea pielii