Grupa sanguina va spune ce dieta sa alegeti

recommended-foods-for-blood-type-b-1-460x295Vi s-a intamplat sa nu scapati de kilogramele nedorite dupa un regim alimentar strict? Se poate sa nu fi ales dieta de care aveati nevoie! Pentru a elimina din start temerile, optati pentru alimentatia pe grupe de sange! Desi folosita de prea putine femei, dieta pe grupe de sange este recomandata de toti nutritionistii deoarece aceasta urmeaza exact linia alimentelor de care are nevoie un organism sanatos. Informatii utile despre grupele sanguine si tipul de alimentatie specific lor!

Alimentatia pe grupe de sange: un prim pas in controlul greutatii

Daca nu stiti ce grupa de sange aveti, este timpul sa aflati! In cazul in care va stiti grupa sanguina, hraniti-va sanatos urmand sistemul alimentatiei pe grupe de sange care se bazeaza pe teoria ca fiecare grupa de sange reactioneaza pozitiv sau negativ la anumite alimente.

Persoanelor cu grupa sanguina 0 le este recomandata o dieta sau o alimentatie bazata pe carne rosie, fructe, legume, oua si nuci. Daca aveti aceasta grupa de sange evitati cerealele, graul, orezul, lactatele, pastele fainoase si painea in exces. Pentru ca dieta sa dea rezultate, combinati alimentatia specifica grupei cu exercitii fizice, in special aerobic si jogging.

Grupei sanguine A i se potriveste alimentatia compusa din legume, fructe, fasole, orez, paste fainoase, nuci si seminte. In cazul acestei grupe nu este indicat consumul de carne, lactate si grasimi animale. Sporturile relaxante sunt atuurile persoanelor care detin aceasta grupa de sange si care doresc sa slabeasca sanatos.

Citeste si:  Cartofi umpluti cu ton

„Posesorii” grupei de sange B se pot bucura de cele mai putine restrictii alimentare. Pestele, fructele, laptele, legumele si cerealele sunt alimentele pe care trebuie sa le consume cei care detin aceasta grupa de sange. Nu sunt recomandate alunele, carnea de pui si porumbul. Activitatile sportive specifice grupei B sunt inotul si tenisul.

Grupa AB poate fi considerata grupa de sange a norocosilor, posesorii acesteia putandu-se bucura de alimentatia specifica grupelor A si B. Dieta specifica acestei grupe este cea vegetariana. Nu sunt indicate preparatele marine si produsele lactate. Activitatile sportive ideale sunt cele relaxante, mai ales inotul, golful si yoga.
Sfaturi Info-ghid:

Sanatatea organismului dumneavoastra este cea mai importanta. Nu incepeti o cura de slabire fara sa stiti care este tipul de alimentatie care vi se potriveste. Alimentatia pe grupe de sange poate fi solutia unei diete sanatoase si de succes!