Dieta bazata pe grupa sanguina

blood-group-diet1

Se spune ca, aceasta metoda te ajuta sa slabesti, cunoscandu-ti mai intai corpul. Mai intai trebuie sa sti ce grupa sanguina ai. Cea mai raspandita este O, si cea mai rara AB, cu A si B intre ele.

In functie de grupa ar trebui sa consumati alimente specifice. Fiecare grupa de sange are o lista detaliata de alimente care trebuiesc evitate, bazata pe premiza ca fiecare grupa sanguina are antigeni specifici care reactioneaza negativ in combinatie cu anumite alimente.

Ideea este ca, urmand o dieta specifica bazata pe grupa sanguina, iti vei imbunatati digestia si vei slabi. Fiecare grupa sanguina s-a dezvoltat in momente diferite in evolutia omenirii: O este cel mai vechi (vanator); A s-a dezvoltat acum 15.000 de ani (cultivatorul – cand civilizatiile s-au asezat la casele lor); B, mai tarziu (nomazii) si AB mult mai recent (cea mai bine adaptata la mancarurile moderne).

De asemenea, grupele sanguine au nivele diferite de aciditate stomacala si enzime digestive. In final, grupele sanguine diferite sunt sfatuite sa faca tipuri diferite de exercitii. Tipurile de yoga nu se potrivesc cu joggingul si viceversa. Sa vedem pentru fiecare grupa in parte alimentele permise:

  • 0 – diete bazate pe consum mare de carne fara lactate sau cereale.
  • A – dieta vegetariana, bazata pe cereale, seminte, nuci.
  • B – singura dieta care se impaca cu lactatele dar nucile si semintele sunt interzise.
  • AB – este o dieta ce combina dietele pentru A si B.
Citeste si:  Slabeste rapid si obtine cu corp superb

Nutritionistii sunt de parere ca poti slabi cu aceasta dieta, doar datorita faptului ca prin eliminarea multor alimente, caloriile sunt si ele diminuate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *