Dieta cu ceai alb

Ca si ceaiul negru, ceaiul alb este extras din tulpina aceleasi plante, numite Camellia Sinensis. Fiind totusi putin mai scump, nu este la fel de popular ca ceaiul verde sau ca ceaiul negru, insa dupa cum veti vedea in randurile urmatoare, dieta cu ceai alb este una eficienta, usor de tinut si care pe langa faptul ca ajuta la modelarea corpurilor noastre, are si propietati curative.

Ideea de dieta cu ceai alb a aparut dupa ce s-a constatat ca bolnavii de cancer carora le-a fost oferit acest ceai, nu numai ca au inceput sa se simta mai bine, dar au si pierdut din grasimea exterioara, cat si din cea viscerala. Astfel, nutritionistii au pus bazele unui plan alimentar care sa contina ceai alb.

Regulile dietei cu ceai alb sunt simple: 3-4 mese pe zi bazate pe carne macra si legume si cate o ceasca de ceai alb la fiecare masa. Avantajul oferit de aceasta planta e faptul ca inhiba pofta de mancare, astfel ca 3-4 mese mici vor fi mai mult decat de ajuns. Mai mult, ceaiul alb va elimina radicalii liberi ce actioneaza negativ asupra corpului dumneavoastra, ba chiar si mai mult, va oferi un efect calmant, eliminand stresul.

Spre deosebire de celelalte diete, aceasta nu numai ca permite oamenilor sa uite de faptul ca sunt pe diete, iar de asemenea, ceaiul va avea grija ca metabolismul sa nu devina mai lent. Daca in cazul dietelor clasice, precum si in cazul acelor pseudo-diete bazate pe infometare, metabolismul tinde sa devina lenes, dieta cu ceai alb va preveni acest lucru, permitand oamenilor sa vada imbunatatiri zilnice pe corpul lor.

Citeste si:  Fructe de padure

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *