7 pasi pentru a-ti schimba corpul

img_617132_thumbs_600x400_60663799Dragele mele,
Sunt convinsa ca ati incercat mii de diete pentru a da jos acei colacei care sunt extrem de ‘’enervanti”. Eu va propun 7 pasi pentru a ne inbunatati aspectul corpului:
1. Sport! Sport! Sport! 20 de minute pe zi timp de 5 ori pe saptamana fac minuni
Tip: folositi diferite programe pilates pentru ca se lucreaza foarte mult cu propriul corp si acest lucru este excelent.
2. Legumele de orice fel stimuleaza metabolismul si sunt extreme de sanatoase, prevenind cancerul. Consumati-le!!!
3. Fructele sunt foarte indicate regland pofta pentru dulce si stimuland arderea tesutului adipos.
4. Iaurtul(grasime intre 0,1% si 3%) este foarte bun deoarece contine proteine care ajuta intretinerea tesutului muscular.
5. Consumati carne slaba de pui, curcan, peste.
6. Pentru a scapa de celulita beti cel putin 2 l de apa si o cana de ceai verde(nu antiadipos pentru ca e foarte nociv) pe zi
7. Structurativa alimentele pe mese. Astfel la micul dejun mancati carbohidrati(cereal integrale cu lapte; paine de secara cu branza feta sau tofu), la pranz proteine(carne slaba gatita la gratar!!!!)+o salata de legume cat de consistenta iar la cina puteti oscila intre carbohidrati(fructe) sau proteine( iaurt, branza feta sau tofu)+legume. Mentionez ca micul dejun ar trebui sa fie masa cea mai consistenta pentru ca organismul nostru isi ia din aceasta energia necesara pentru intreaga zi.
Sper ca v-am ajutat sfaturile mele si o sa revin cu altele!!! Pana atunci va indemn sa fiti ambitioase sis a va bucurati de beneficiile unui corp sanatos!!!