Top 5 obiecte feng shui pentru avere

Doresti sa atragi mai multi bani in viata ta? Iata un top 5 cu cele mai importante obiecte feng shui care se pare ca aduc noroc.

Tsai Shen Yeh1 – Tsai Shen Yeh – Zeul chinez al bogatiei

Tsai Shen Yeh este unul dintre cei mai populari zei ai bogatiei. De obicei este ilustrat stand pe un tigru si asta simbolizeaza controlul sau asupra acestui animal impozant.

Aceasta zeitate feng shui este prezentata deseori cu o pepita sau un lingou de aur in mana. Oricine detine o statueta sau o pictura cu acest zeu va fi protejat impotriva pierderilor financiare.

Cel mai bun loc de amplasare a lui Tsai Shen Yeh este in fata usii de la intrare cu fata inspre casa.

Broasca cu trei picioare2 – Broasca cu trei picioare feng shui

Broasca banilor, cum se mai numeste, este probabil cel mai norocos simbol ce produce avere.

Aceasta creatura feng shui are trei picioare, sta pe un pat de monede si pepite si frecvent este observata tinand o moneda in gura.

Broasca cu trei picioare atrage aurul in casa dumneavoastra atunci cand este amplasata direct pe podea in diagonala fata de usa principala cu fata inspre casa.

Daca tineti in casa noua broaste raioase, veti atrage mai multi bani.

Buddha Vesel cu un lingou in maini.3 – Buddha Vesel cu un lingou in maini

Citeste si:  Buna Vestire 2018 - Acatistul Maicii Domnului

Buddha razand, cum se mai numeste, ce tine un lingou sau o pepita deasupra capului sau cara un sac mare cu averi este un remediu foarte bun pentru prosperitate. In Japonia el se mai numeste si Hotei.

In multe restaurante sau magazine din China se observa o statueta ce infatiseaza pe Buddha Vesel amplasat langa casa de marcat sau la usa de la intrare.

Alte locuri unde mai poate fi intalnit Buddha Vesel cu pepita: in case, holuri de hotel, sedii ale firmelor etc. Amplasat pe biroul dumneavoastra, acesta va va ajuta in cariera.

Testoasa Dragon4 – Testoasa Dragon

Testoasa Dragon feng shui este un simbol legendar ce combina puterea si atributele Dragonului si ale Testoasei.

Se crede ca atrage bogatia, creste veniturile, sustine promovarea in cariera, aduce o viata sanatoasa, longevitate si succes in afaceri.

Testoasa Dragon este un remediu Feng Shui deosebit de bun in planul carierei, simbolizand combinatia deosebita intre curajul, determinarea si succesul Dragonului si longevitatea si sprijinul Broastei Testoase, asigurand in cele din urma o cariera lunga si plina de succes.

Pisica Maneki5 – Pisica Maneki

Pisica Maneki este, probabil, cel mai cunoscut obiect feng shui. Se spune ca aceasta pisica ce misca dintr-o labuta are o putere fantastica de a atrage clienti si implicit banii si prosperitatea.

Citeste si:  Cum sa decorezi bradul in 5 pasi: de la achizitionare la decoratiuni

In foarte multe magazine din China veti intalni Pisica Maneki langa casa de marcat ori langa usa de la intrare sau in vitrina.

Pe langa cele cinci obiecte enumerate, alte produse feng shui ce atrag prosperitatea si averea sunt: nava prosperitatii, monede, pepite, pi yao, pesti feng shui etc. Daca va hotarati sa cumparati oricare din aceste simboluri, trebuie sa tineti cont ca niciuna nu este mai putin puternica, iar topul realizat mai sus se refera la nivelul de notorietate al fiecarui simbol.