Cum să creezi un look inedit cu o pereche de sandale?

Cum să creezi un look inedit cu o pereche de sandale (2)Sandalele sunt soluția ideală atunci când vrei să încalți o pereche de încălțări comode, care să permită piciorului să respire și care să arate bine. O pereche de sandale va da un plus de stil și eleganță ținutei tale, fiind ușor de asortat. În sezonul primăvară-vară, acestea sunt salvarea femeilor, deoarece, fiind decupate, nu va permite piciorului să transpire, împiedicând în acest fel apariția bătăturilor și a mirosului neplăcut.

Dacă vorbim de o pereche de sandale cu talpa joasa piele, atunci vorbim despre o ținută casual și relaxantă, perfectă pentru o plimbare în parc sau pentru o ieșire cu prietenii. În schimb, o pereche de sandale cu toc va completa perfect o ținută elegantă, oferindu-i un plus de stil și făcând-o ideală pentru evenimente mai speciale sau chiar pentru birou.

Dacă vrei să creezi un look inedit în care să integrezi o pereche de sandale și ești în pană de idei, atunci iată câteva ținute:

Combină o pereche de sandale joase cu jeansi sau o pereche de pantaloni scurți

Sandalele joase sunt foarte comode și sunt ușor de integrat în ținutele casual. Acestea dau un plus de feminitate și scot în evidență picioarele. Unul din cele mai simple și ideale moduri este să porți o pereche de sandale joase alături de o pereche de blugi ușor largi sau alături de o pereche de pantaloni scurți. În acest mod, vei avea un look simplu și confortabil. De asemenea, poți purta sandale joase alături de rochii lejere sau fuste de blugi.

Citeste si:  Cum alegi invitatiile de nunta?

Sandalele gladiator – o alegere îndrăzneață

În ultima perioadă sunt la modă sandalele gladiator, deoarece sunt extrem de atrăgătoare și dau oricărei ținute un plus de stil.  Acestea sunt versatile, astfel că le vei îndrăgi cu siguranță. De exemplu, poți purta o pereche de sandale gladiator, lungi pana la genunchi, alături de o pereche de blugi scurți și un tricou larg. În acest fel, vei obține o ținută casual, în care te vei simți extrem de confortabil. Dacă optezi pentru o pereche de sandale negre, cu barete, vei avea o ținută îndrăzneață. Dacă, în schimb, optezi pentru o pereche de sandale aurii sau argintii cu barete subțiri, vei avea o ținută elegantă și feminină.

Cum să creezi un look inedit cu o pereche de sandale (1)

Sandalele cu toc gros – o variantă elegantă, dar confortabilă

Sandalele cu toc gros sunt soluția perfectă pentru o zi lungă de vară la birou. Acestea completează armonios o ținută elegantă, fiind perfecte în combinație cu o pereche de pantaloni eleganți sau cu o fustă din creion. De asemenea,, acestea completează perfect o ținută formată dintr-o cămașă ridicată la mâneci și cu o pereche de blugi ușor largi, ridicați până la glezne.

Sandalele cu toc subțire – cea mai elegantă variantă pentru sezonul cald

Cu siguranță sandalele cu toc subțire sunt cea mai elegantă variantă de sandale. Acestea dau o formă aparte piciorului, punându-l în evidență. Sandalele cu toc subțire se potrivesc perfect în ținutele office, în combinație cu pantaloni eleganți sau fuste până la genunchi. De asemenea, acestea se combină armonios cu o pereche de blugi largi, oferind un look fresh.