Acum poti sa iti faci propriul Efect AR pe Instagram

Facebook a dezvaluit publicului platforma Spark AR, deschizand-o catre utilizatorii Instagram. Spark AR va oferi toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a crea si incarca filtre de realitate augmentata pe Instagram. Cu toate astea, in continuare o sa trebuiasca sa aveti abilitati.

Odata cu F8 2019, Facebook a anuntat ca va permite in curand utilizatorilor de Instagram sa-si creeze propriile efecte de realitate augmentata. Si cu platforma Spark AR de Facebook, care se transforma din beta inchisa in beta publica, puteti acum sa efectuati propriile efecte Instagram AR.

Cum sa va faceti propriila efecte de Instagram AR
Facebook a dezvaluit lansarea beta-ului public Spak AR intr-o postare pe Tech@Facebook. Facebook o descrie pe Spark AR drept o platforma oferindu-le oamenilor ‘’instrumentele, inspiratia si resursele de care au nevoie pentru a adauga noi elemente pe retelele sociale”.

Beta inchisa inseamna ca Spark AR era anterior disponibil doar pentru creatorii aprobati. Cu toate acestea, beta publica inseamna ca ‘’oricine isi poate crea si publica propriile efecte Spark AR pe Instagram.’’ Iar filtrul ar putea aparea in noua galerie de efecte.

Pentru a gasi noi efecte AR si pentru a le incerca, deschideti Instagram, faceti click pe Camera si derulati pana la sfarsitul tavii de efecte. Apoi faceti click pe Browse Effects pentru a deschide noua galerie de efecte. Puteti apoi sa incercati orice efect AR care va aprinde fantezia.

Citeste si:  De ce si cum sa alegi un fotograf bun pentru foto botez si nunta?

Pentru a crea propriile efecte AR, accesati site-ul web al lui Spark AR Studio. Puteti apoi descarca Spark AR pe Windows sau macOS si puteti incepe sa creati propriile efecte de realitate augmentata. Exista functionalitati drag – drop si tutoriale pentru oricine cine are probleme.

Este putin probabil ca toata lumea sa isi poata face propriile filtre AR pentru Instagram. Si chiar daca o faceti, sansele ca acesta sa fie suficient de bune pentru a ajunge virale sunt la distanta. Totusi, daca ati dorit sa experimentati putin filtrele, Studio AR va permite acest lucru.