Ce ceas sa oferi unui barbat?

Fie ca vorbim despre Craciun, despre Sfantul Valentin, o aniversare sau o ocazie mai speciala, exista un cadou care va fi cu adevarat pe placul barbatilor si care ii va incanta cu siguranta. Despre ce este vorba? Despre un ceas, bineinteles.

Un accesoriu indispensabil din panoplia unui barbat cool si trendy, sportiv sau mai geek, ceasul, vine cu un plus de alura pentru cel ce il poarta. Ceasul este cel care le va sublima tinuta si le va pune cel mai bine in valoare farmecul.

Daca in cazul femeilor, bijuteriile sunt cele care ii vor scoate din incurcatura mereu pe barbati, in cazul barbatilor, cu un ceas nu ai cum sa dai gres. Ceasul este cel care vine cu un plus de clasa si care se adapteaza de minune personalitatii unui barbat.

De ce este atat de important sa alegi asa cum trebuie ceasul pe care il vei oferi unui barbat? In primul rand, pentru ca este imaginea iubirii pe care i-o porti. Acest cadou reprezinta deci iubirea pe care i-o porti si felul in care vrei sa ii faci placere sau sa ii arati asta.

Care sunt cele trei criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un ceas? Atunci cand vrei sa alegi cel mai frumos model de ceas barbatesc, exista trei criterii de care sa tii cont.

Citeste si:  Cum sa oferi sfaturi oamenilor ca sa fie recunoscatori

Mai intai, vorbim despre marca. Este un criteriu foarte sugestiv, dar fiecare marca poseda propria sa istorie si barbatii care poarta un ceas la incheietura sunt foarte sensibili cu privire la acest aspect.

Al doilea criteriu de care sa tii cont- bratara. Aceasta poate sa fie ori din piele, ori din otel inoxodabil. Pielea este un material nobil extrem de apreciat, care arata foarte bine atunci cand este purtata alaturi de un costum, in nuante de maro inchis mai ales.

Al treilea criteriu de care sa tii cont- cadranul, mai ales marimea acestuia. Un ceas prea mare sau prea impozant nu este cea mai buna alegere. Iar unul prea mic nu va fi pus in valoare destul.

Un ceas reprezinta foarte mult pentru un barbat, deoarece esste un semn de prestigiu si de putere. Este si cel care spune foarte multe despre imaginea pe care acesta vrea sa o transmita.