Care sunt cele mai bune smartphone-uri din gama premium in 2020?

Iti doresti un smartphone din gama premium insa bugetul tau este limitat? Iata un mic ghid care sa te ajute in alegerile tale.

In 2020, exista numeroase modele de telefoane din gama premium, mai mult sau mai putin perfectionate, mai mult sau mai putin frumoase, toate compatibile cu reteaua 5G sau chiar 4G. Insa, pentru cei care dispun de un buget mai limitat optiunile sunt mai putin numeroase.

Cel mai bun – Samsung Galaxy S20 Ultra. Samsung a lansat in februarie gama S20, incoronata de Samsung Galaxy S20. La ora actuala, este cel mai premium telefon de pe piata. Dispune de un ecran AMOLED mare de 6,9 inchi si o rata de refresh de 120 Hz. Este dotat cu trei senzori foto, principalul aparat foto fiind de 108mpx. S20 vine cu un design ingrijit, performante ireprosabile si rezistenta la apa. Pretul sau variaza, intre 1100-1359 euro.

Oppo Find X2 Pro, alternativa la S20 Ultra.  Find X2 Pro de la Oppo poseda toate ingredientele unui smartphone reusit in 2020. Un ecran AMOLED excelent, perforat, insa de data aceasta in coltul stang, cu margini curbate pentru a insufla un aspect premium aparatului. Ecranul are 6,7 inchi. Un alt element de design interesant, partea din fata din similipiele este un lucru unic inca pe piata.

Citeste si:  Mango, o excelenta sursa de Vitamina C

Huawei P30 Pro, optiunea mai ieftina.  P30 Pro este cea mai buna alternativa la S10 sau Note 10. O solutie extrem de completa care poate raspunde fara nicio indoiala nevoilor si dorintelor oricarui utilizator. Chiar daca este in egala masura extrem de polivalent, Huawei a decis sa puna accentul pe partea foto. Are 3 senzori foto si un ecran de 6,47 inchi. Ecranul OLED este de foarte buna calitate si procesorul Kirin 980 este mai putin performant decat solutia oferita de Samsung insa foarte bun.