De ce ai nevoie de rafturi inox?

deceainevoiederafturiinoxDacă ai nevoie de un raft metalic, de calitate premium și rezistent, avem cea mai bună soluție pentru tine, rafturile inox. Îți dorești cu raft de înaltă calitate? Atunci raftul de inox este alegerea ideală pentru tine.

Raftul inox, arta de a ști optimiza spațiul

Pereții goi îți vor permite să sporești spațiu de stocare și de depozitare. Cu ajutorul unor rafturi inox, depozitarea și aranjarea devin o joacă de copil și vei găsi cu ușurință toate echipamentele și produsele pentru a găti.

Sunt ideale pentru bucătăriile profesionale, pentru domeniul Horeca

Fie că este vorba despre un restaurant, o bucătărie profesionistă, un foodtruck sau un hotel, bucătăria este spațiul în care există cele mai multe lucruri de stocat – produse alimentare, accesorii de bucătărie, ustensile de bucătărie și diferite materiale. Cu ajutorul rafturilor din inox vei avea la îndemână toate aceste echipamente ceea ce te ajută să câștigi timp prețios.

Rafturi ideale pentru eficientizarea spațiului din bucătărie

Pe lângă rezervoare inox, cei din domeniul Horeca ar putea fi interesați și de rafturile din inox. Pot stoca lejer încărcături mai grele, până la 200 de kilograme. Rafturile din inox sunt extrem de robuste și sunt suficient de groase pentru a suporta elemente mai late. Spre deosebire de rafturile din lemn, rafturile din inox nu riscă să putrezească sau să mucegaiască, nu prezintă riscuri dacă încăperea are un nivel de umiditate mai ridicată.

Citeste si:  Echipa de specialişti care vă salvează de grija poluării

Aceste rafturi sunt ideale pentru bucătăria unui restaurant sau hotel dar și în cazul unor amenajări exterioare. Pot fi folosite chiar și într-o baie sau în apropierea unei piscine deoarece sunt rezistente la apă datorită proprietăților inoxidabile.

Această rezistență la rugină și la coroziune este posibilă datorită compoziției acestui metal, cromului în special. Raftul din inox este rezistent și solid totodată, suportă încărcături mari. În plus, există posibilitatea personalizării rafturilor din inox în mai multe dimensiuni. Sunt și reglabile pe înălțime ceea ce oferă posibilitatea de a le regla la înălțimea dorită.

Optând pentru rafturile din inox vei conferi un aspect futurist și epurat unei bucătării și vei profita totodată de cel mai practic material într-o bucătărie. De aceea, o bucătărie din inox, este apreciată de mai mulți ani deja de cei mai cunoscuți chefi din lume și rafturile din inox sunt din ce în ce mai prezente în bucătăriile domestice.

Un raft din inox se va asorta de minune cu stilul și designul încăperii în care este așezat precum dulapurile din lemn sau planurile de lucru din piatră.