Unde calatorim ieftin in septembrie?

Septembrie reprezinta o perioada ideala de vacanta datorita faptului ca poti vizita destinatia dorita la un pret redus si eviti aglomeratia. Iata cateva destinatii sub 100 de euro.

Venetia. Simti nevoia sa evadezi undeva departe inainte ca toamna sa se instaleze definitiv? Ce zici de Venetia? Opteaza pentru un weekend la Venetia unde temperaturile sunt inca placute in luna septembrie. Petrece cateva zile in Venetia pentru a descoperi stilul de viata special al italienilor. Relaxarea este cuvantul de ordine in timpul unui astfel de sejur. Descopera capodopere ale arhitecturii venetiene precum si numeroase muzee si palate. Descopera artizanii locali, rataceste-te pe stradutele inguste si admira pictorii in plina actiune pe marginea unui canal.

Ponzan, Polonia. Ponzan este un orasel situat in partea de vest a Poloniei, perfect pentru un weekend last minute sau pentru un sejur mai lung pentru a uita ca vara este pe sfarsite si nu vei mai avea vacanta pana la Craciun. Un oras ideal pentru pasionatii de arhitectura, istorie si cultura, un orasel colorat. Trebuie sa vizitezi neaparat primaria si piata principala a orasului.

Oslo reprezinta capitala ideala de vizitat in luna septembrie datorita unui climat agreabil, locul ideal pentru a profita de un sejur last minute ieftin. In timpul unui sejur in luna septembrie in Oslo poti profita de numeroase muzee si galerii de arta precum si muzeul navelor de vikingi sau de muzeul dedicat schiatului. In luna septembrie debuteaza deja toamna scandinava ceea ce inseamna ca peisajele sunt mult mai colorate decat vara. Oslo este un oras inconjurat de padure, lacuri si dealuri.

Citeste si:  Numeroasele beneficii ale animalelor asupra sanatatii umane

Edinburgh. Septembrie reprezinta cea mai potrivita perioada pentru a vizita capitala scotiana deoarece vremea este mai frumoasa decat in lunile iulie si august. In plus, orasul nu este atat de plin de turisti. Orasul vechi este clasat in patrimoniul mondial Unesco iar orasul in sine ese considerat oras literar.