Pentru o frumusețe de invidiat!

Woman making manicure in a nail salon. Pink background.Când dispuneți de puțin timp liber, faceți o programare la un medic specializat în medicină naturistă. Remediile de acest tip sunt din ce în ce mai solicitate de oameni astăzi. Cel mai important avantaj este acela de a nu conține substanțe toxice pentru organism! Sunt mai ieftine decât medicamentele clasice și costă și mai puțin. Se procură fără prescripție medicală.

Într-o farmacie naturistă veți găsi o multitudine de produse pentru îngrijirea dumneavoastră și o mulțime de suplimente alimentare care vă pot ajuta să aveți un păr frumos, unghii tari și piele foarte netedă.

Zinc Complex Organic Herbagetica, capsule

Este un supliment alimentar foarte valoros deoarece conține minerale și vitamine naturale. Cele mai importante roluri sunt următoarele: menține metabolismul acido-bazic normal, diminuează simptomele răcelii în mod foarte eficient, susține starea de sănătate a unghiilor, a părului, a pielii și a sistemului osos, asigură o bună vedere, este un antioxidant eficient, etc.

Specialiștii susțin faptul că, acest preparat este unic! El combină cea mai puternică concentrație de Zinc, extract standardizat din semințe de dovleac și Ginseng siberian.

Zincul din compoziția acestui preparat ajută sistemul imunitar și are efecte benefice asupra sistemului digestiv, asupra nivelului de stres, fiind foarte eficient și în tratamentul acneei, al rănilor și al eczemelor.

Produsul este indicat pentru persoanele care au deficiențe imunitare, pentru  întărirea unghiilor și a firelor de păr, neutralizează efectele radicalilor liberi în mod foarte eficient și este util și pentru problemele de infertilitate feminină și masculină.

Citeste si:  Intinerirea fetei prin lifting facial

Fiind un preparat atât de complex, este indicat să solicitați părerea medicului dumneavoastră de familie înainte de a începe să îl consumați. Acest sfat este mai ales pentru persoanele care urmează deja o schemă terapeutică clasică. Efectele se pot suprapune și starea de sănătate poate fi afectată.

Alte metode simple pentru îngrijirea unghiilor

În afară de suplimentele alimentare care ne pot rezolva multe probleme de sănătate, mai există și alte lucruri care sunt la îndemâna noastră și care nu costă deloc mult pentru a ne menține foarte frumoase.

Spre exemplu, uleiul de măsline ne ajută să hidratăm unghiile și cuticulele, precum și pielea mâinilor într-un mod foarte vizibil. Există produse profesionale pentru manichiură și pentru pedichiura care conțin substanțe protectoare pentru unghii, de asemenea.

Zeama de lămâie, capsulele de vitamina A și uleiul de in sau de ricin sunt foarte recomandate pentru întreținerea unghiilor, mai ales după perioadele de curățenie generală sau după manichiuri agresive cu substanțe acide.

Protejarea și hidratarea continuă a cuticulelor reprezintă o altă metodă eficientă de menținere a unei bune stări de sănătate pentru unghiile noastre.

Bineînțeles, toate aceste metode de îngrijire trebuiesc aplicate în mod constant. Efectele nu vor întârzia să apară în timp!