Piata imobiliara in 2017 – iata de ce este definita aceasta

compari imobiliareAnul 2017 este unul infloritor din toate punctele de vedere. Mai ales piata imobiliara cunoaste prosperitate, in ceea ce o priveste remarcandu-se o inflatie a preturilor, dar si o crestere considerabila a pretentiilor, a cerintelor ce vizeaza construirea noilor cartiere. Schimbarile si tendintele din anul curent pot fi cu siguranta observate si in acest plan. In randurile de mai jos, sunt prezentate o parte din cele mai importante caracteristici specifice segmentului in cauza, avand ca sursa portalul de anunturi imobiliare, Compari Imobiliare.

In cadrul paginii compariimobiliare.ro sunt asadar disponibile detalii precise, mereu actualizate cu privire la evolutia preturilor, acestea reflectand masura in care piata imobiliara s-a dezvoltat pana in prezent. Dovada incontestabila a acestei afirmatii este multitudinea de cerinte mereu in crestere.

Importanta calitatii pe care trebuie sa o vizeze mutitudinea de case de vanzare

Este foarte important sa se puna un accent potrivit pe calitatea pe care o prezinta un imobil. Indiferent ca face parte din categoria celor noi sau a celor vechi, orice imobil ceface parte din clasa de case de vanzare trebuie sa respecte anumite norme de siguranta. Daca pana in anul 2010 piata de imobiliare era definita de deficitul de locuinte noi, la ora actuala lucrurile au luat cu totul un alt curs, acestea fiind prioritare.

In 2016 a fost inregistrat un nou record in acest sector, numerosi dezvoltatori intrecandu-se in oferte care mai de care mai moderne. Potrivit estimarilor, in anul precendent, peste 14.000 locuinte au fost achizitionate si in 2017 inca se fac resimtite beneficiile acestui record.

Citeste si:  Florin Citu transmite ca va prezenta toate neregulile gasite in Primaria Capitalei

Intr-un final, locuintele noi sunt apreciate la adevarata valoare, asta pentru ca preocuparea majoritara se refera la calitatea asigurata de aceste spatii. Atat partea ce tine de aspectul estetic, dar si cea ce vizeaza confortul sunt tot mai satisfacatoare.