Display-uri laptop Dell – preturi imbatabile

laptopstrongNu e niciun secret – laptopurile Dell sunt printre cele mai de calitate laptopuri din piata. Da, si printre cele mai scumpe. Sunt extrem de fiabile si rar ajung in service, dar nu sunt imbatabile, iar cand se intampla acest lucru, de multe ori de vina este display-ul? Ce se face mai departe? Se inlocuieste ecranul cu unul nou-nout si mai departe va puteti folosi laptopul ca si pana in acel moment.

Sunteti persoana fizica si aveti un laptop Dell cu display defect, sunteti o firma de service laptopuri si aveti nevoie de un furnizor serios de display-uri pentru laptopuri Dell, sunteti un tehnician de service si doriti ocazional un display de laptop Dell pentru a efectua o reparatie la un cunoscut – indiferent de motiv va asteptam pe laptopstrong.ro cu o oferta extrem de variata de display-uri pentru laptopurile Dell. De fapt, indiferent de seria si modelul laptopului Dell, avem solutii avantajoase la pret. Display-urile de Dell nu sunt printre cele mai ieftine componente de laptop cand vine vorba despre service la aceasta marca, dar daca veti cauta cu atentie veti gasi oferte avantajoase, astfel ca aceasta cheltuiala usor neprevazuta nu va mai fi atat de greu de suportat.

Ce tipuri de display-uri laptop Dell avem?

Pe laptopstrong.ro va oferim display-uri pentru laptopurile Dell din seria Latitude, Mini, Studio, Inspiron si chiar Alienware, seria premium de la Dell. In fiecare categorie a acestei serii veti regasi mai multe display-uri in functie de modelul laptopului. Cel mai important parametru de avut in vedere atunci cand cumparati un display este sa va uitati la diagonala. In ceea ce priveste display-urile de laptop Dell, avem ecrane de diferite dimensiuni cum ar fi display-uri laptop Dell de 10.1 inch normal sau led, de 11.6 inch la fel normal sau led, de 12.5 inch slim, de 13.3inch normal sau led, de 14″, 15.6inch normal, slim cu 30 de pini sau 40 de pini si in fine de 17.3 inch led pentru modelele din serial Alienware, Inspiron sau Studio.

Citeste si:  Eu monitorizez dispozitivele adolescentilor mei si ar trebui si tu

Toate acestea beneficiaza de garantie 12 luni, iar daca veti cumpara doua displayuri sau faceti o comanda peste 500 de lei automat veti benficia de livrare gratis prin curierat rapid. Puteti comanda online display-uri laptop Dell cu plata ramburs direct la curier, fara niciun risc pentru ca veti plati atunci cand primiti coletul prin curier. Deja, toti cei care au achizitionat display-uri laptop Dell de la noi s-au aratat multimiti de calitatea produselor, de faptul ca acestea au venit foarte bine ambalate, ca au indeplinit toate caracteristicile tehnice asa cum apareau ele pe pagina produsului si ca au putut fi montate cu usurinta in locul vechiului display defect.

Salvează