Editia a 5-a de Untold Festival

In 2019 Untold Festival implineste cinci ani. Este cel mai mare festival de muzica din Romania. Un festival care se desfasoara anual in Cluj Napoca, Cluj Arena va fi scena principala dar vor mai fi inca multe alte scene. Prima editie a fost organizata in 2015, cand orasul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeana a Tineretului. La gala European Festival Awards 2015 a castigat premiul pentru Best Major Festival.
Anul acesta festivalul va avea loc in perioada 1-4 august. La Untold oricine isi poate gasi muzica pe placul sau mai ales muzica electronica. Sunt si numeroase terase dubstep si drum’n’bass, scene rock dar si de muzica alterrnativa. Au fost anuntati deja primii 20 de artisti din editia de anul acesta pe langa care mai sunt asteptati inca 200.
Artistii anuntati pe data de 21 Februarie sunt Bastille, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, James Arthur, Martin Garrix, Oscar and The Wolf, Timmy Trumper, Boris Brejcha, Loco Dice, Solomun, Tale of Us, Andy C, Camo & Krooked Live, Chase & Status Dj set, Borgore, Pendulum B2B Friction, Rusko si Sub Focus B2B Wilkinson.
Martin Garrix, care a ajuns pe primul loc in al DJ-ilor in 2016, 2017 si 2018 alaturi de Dj Mag, vine pentru a treia oara la Untold Festival. David Guetta a fost prezent la prima editie a festivalului iar cu Dimitri Vegas &Like Mike ne-am putut intalni anul trecut.
Vrei sa faci si altceva, nu doar sa dansezi? Nu iti fa griji, organizatorii au pregatit o multime de activitati si pe timpul zilei. Este vorba despre activitati oferite de branduri in afara concertelor. Poti sa zbori intr-un costum special, intr-un ting gonflabil, sunt evenimente de gaming, Fashion corner, Fantasy corner si Tatto point.
In primele etape de vanzare a biletelor s-au vandut peste 30.000 de bilete. Pentru cele 4 zile un abonament cu Acces General costa 681 RON iar Abonamentul VIP este la pret de 1395 RON. Pe durata festivalului obiectele achizionate se pot plati cu bani incarcati pe bratara de festival.