Rivalul lui Tesla incheie un parteneriat important cu aceasta companie franceza

Pentru a-si echipa vehiculele, BYD se bazeaza pe compania de lux Devialet.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, Tesla are multe motive de ingrijorare. BYD (Build Your Dreams) a cucerit inimile automobilistilor chinezi si intentioneaza sa cucereasca inimile soferilor occidentali pentru a-i face concurenta companiei lui Elon Musk. In prima jumatate a anului 2022, BYD era a treia companie de automobile electrice din lume, si in propria tara. Si acesta este doar inceputul!

Avand in vedere ambitiile sale pe piata internationala, BYD nu pierde timpul si incheie parteneriate importante. De exemplu, de indata ce a ajuns in Franta, producatorul auto chinez a fost sedus de luxul si calitatea companiei franceze de inginerie acustica Devialet. Intre lux si tehnologie de ultima ora, obiectivul Devialet este de a „reda sunetului locul pe care il merita in viata noastra”.

Confruntata cu giganti audio precum Sony, Sonos si Bose, mica companie franceza si cei 400 de angajati ai sai au reusit sa se impuna. De ani de zile, Devialet ofera casti de inalta calitate, difuzoare, o bara de sunet si amplificatoare.

Parteneriatul Devialet x BYD este aici

In ultimii sapte ani, Devialet a investit masiv in sectorul auto. De asemenea, compania a prezentat cu ceva timp in urma un concept car impreuna cu Renault. In timp ce Audi mizeaza pe Bang & Olufsen, iar Porsche si Mercedes-Benz prefera Burmester, BYD a pus ochii pe Devialet. Intr-un moment in care compania franceza se bucura de rezultate bune, acest parteneriat cu un gigant auto din China (si cu un viitor stralucit in Europa) este un lucru bun.

Citeste si:  Dacia Duster, ca un tanculet de razboi, locul 7 in Europa

Start-up-ul parizian si China au o frumoasa poveste de dragoste. De cativa ani, Devialet si Huawei se inteleg de minune. Atat de mult incat 20% din cifra de afaceri a companiei franceze este generata in China, a doua tara dupa tara de origine. Cu acest nou parteneriat de anvergura, Devialet intentioneaza sa isi sporeasca cifra de afaceri.

Modelul Denza N7 va fi primul care va beneficia de aceasta colaborare intre BYD si Devialet. Primele modele ale acestui automobil sunt asteptate incepand cu luna iunie 2023. Soferii vor putea sa se bucure de un sunet captivant si adaptiv in masina, datorita prezentei unui sistem audio cu 16 difuzoare. Cu preturi de vanzare cu amanuntul relativ ridicate, un parteneriat cu o astfel de companie premium era aproape firesc.

Sursa: https://www.presse-citron.net/le-rival-de-tesla-noue-un-partenariat-important-avec-cette-entreprise-francaise/