Prin ce diferă un microîmprumut de un credit bancar

real_231786e4-110f-4434-843d-e4f6ffdbdfc4(1)Creditarea este o modalitate de a obține bani. Dar, există opțiuni de finanțare – un credit bancar sau o asistență financiară de la o organizație de microfinanțare. Aceste două programe diferă între ele. Diferența constă în condiții și principiul de creditare.

Colaborarea cu instituțiile bancare presupune pierderea timpului clientului. Înainte de a lua decizia privind acordarea creditului, băncile verifică minuțios debitorul. O atenție deosebită se atrage istoricului creditar. Dacă există chiar și cele mai mici încălcări, atunci, cel mai probabil, băncile vor refuza cererea de credit sau vor propune condiții nefavorabile.

În schimb, organizațiile de creditare nebancară oferă condiții avantajoase de creditare. Toți debitorii pot beneficia de un microimprumut. Șomerii, studenții, pensionarii și clienții cu istoric negativ pot solicita un suport financiar de la organizațiile de microfinanțare. OCN Creditprime debursează banii în ziua depunerii cererii de credit fără a aștepta finalizarea verificării și fără fidejusor.

De ce microimprumut de la Creditprime?

Spre deosebire de bănci, OCN-urile oferă credite non-stop. Iar pentru a primi suma dorită, nu trebuie să ieșiți din casă. Suportul microfinanciar este acordat online.

Diferențe dintre un microimprumut Creditprime MD și un credit bancar:

  • cererea de credit se examinează automat, aprobarea durează până la 10 min. Banii sunt transferați imediat pe orice card bancar;
  • nu este nevoie să luați o sumă mare – sumele variază de la 5 mii MDL;
  • puteți solicita creditul de la OMF oricând aveți nevoie – nu trebuie să vă conformați programului de lucru al sediilor, așa cum se întâmplă la bănci;
  • set minim de documente – un buletin de identitate și un cod de identificare. Alte certificate nu sunt necesare;
  • banii pot fi returnați în rate;
  • creditul poate fi rambursat anticipat fără plata dobânzii pentru întreaga perioada de creditare.
Citeste si:  Iata care sunt cele mai mari rase de caini

Pentru a obține suma necesară, utilizați calculatorul de credit. Apoi, completați formularul de cerere cu indicarea datelor din buletin și a unui număr de contact. Sistemul OMF Creditprime va prelucra rapid cererea de credit și vă va transfera imediat banii pe card.