Cateva trucuri incredibile pentru a spune Adio stresului

Daca vrei sa alungi stresul din viata ta de zi cu zi si sa te simti cel mai bine sau independent in anumite circumstante, cel mai bine ar fi sa pui in practica mici trucuri la indemana tuturor. Despre ce vorbim?

Pe langa o atitudine proactiva, care te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti si sa mergi tot inainte in ciuda dificultatilor, este important sa fii motivat si sa iesi din zona ta de confort. Dar nu numai.

Savureaza cea mai buna masa. Chiar daca pare dificil de crezut, savurand o masa delicioasa sau un desert si mai delicios, iti vei delecta toate simturile si te vei simti mult mai bine, rasfatat chiar. O tehnica foarte simpla si eficienta, de care nu trebuie sa abuzezi insa, bineinteles.

Ideea este urmatoarea – sa « rupi » bucla de ganduri negative cu o mica placere a vietii. Dand intreaga atentie placerii de a savura alimentele, mestecand si inghitind, vei ajuta creierul sa elimine stresul.

Asculta muzica. Ascultand muzica vei ajunge in locuri minunate unde nu exista stres. In functie de stilul muzical ales, starea ta de dispozitie se va schimba.

Tipa. Tipand din toti rarunchii, vei reusi sa te eliberezi de tensiune, ca si cum ar fi vorba despre o expirare profunda. Dar asta nu inseamna ca vei tipa la cineva. Ideea este sa tipi undeva intr-un loc discret unde nu e nimeni, pentru a elimina orice urma de negativitate din interior.

Citeste si:  Ochelarii de soare - necesitate sau moft?

Fa acupunctura. Exista si unele tratamente ce te ajuta sa elimini stresul. Acupunctura este o tehnica orientala foarte veche care va relaxa toti muschii si te va ajuta sa te simti mai bine in doi timpi si trei miscari.

Invata sa iti administrezi cat mai bine timpul. Sa traiesti contra timpului reprezinta o sursa de stres prea importanta. Deci cel mai bine sa planifici activitatile din timp.

Danseaza si rade fara motiv. Ar trebui sa incerci sa fii cat mai spontan si sa razi si sa dansezi, oriunde si oricand, fara motive chiar. Vei elimina o multime de toxine si te vei simti mult mai repede mai bine.