Nunta perfecta in Bucuresti? Ce trebuie sa ai in vedere?

Orice cuplu viseaza la o nunta perfecta, mai ales ea. Cu numeroasele servicii de organizare de evenimente, nunta perfecta nu este chiar atat de departe. Totusi, daca decizi sa organizezi marele eveniment in Bucuresti, trebuie sa ai in vedere o serie de elemente, importante pentru reusita evenimentului.

Locatia

Este cea mai importanta. Aceasta trebuie sa ofere o sala suficient de mare pentru toti invitatii, mancaruri de buna calitate, locuri de parcare si imprejurimi atractive. Un exemplu excelent atunci cand vine vorba despre locatie este restaurant de lux Casa Doina care imbina cu succes toate cerintele, fiind situat intr-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei si fiind usor accesibil de oriunde.

Unitatile de cazare din jur

Un alt element important este dat de unitatile de cazare. Presupunand ca sunt mult invitati din alte localitati decat Bucuresti, acestia trebuie sa aiba la indemana o camera unde sa faca un dus, sa doarma si sa se relaxeze. Dat fiind traficul din capitala Romaniei, un hotel in apropierea restaurantului este esential, asadar, este bine sa fie cautat un restaurant care are camere de inchiriat sau care are in apropiere unitati de cazare.

Citeste si:  Panouri solare apă caldă – Beneficiile aduse de energia regenerabilă

Transportul

De asemenea,  daca vrei sa le oferi invitatilor tai absolut tot confortul, trebuie sa le asiguri transportul. O intelegere cu o firma de taxi care sa aiba in permanenta masini in apropiere poate sa fie cea mai buna decizie pe care o iei.

Locurile de parcare

Foarte multi invitati vor veni cu masina, asadar, vor avea nevoie de locuri de parcare. In Bucuresti, acest lucru poate sa fie o problema destul de mare. Chiar daca restaurantul are locuri de parcare, este posibil ca acestea sa nu fie suficiente, asadar, vei avea nevoie de locuri aditionale in apropiere. Cauta solutii in apropierea unor parcari private sau in apropierea unor zone rezientiale unde exista suficiente locuri.

Indiferent de cartierul in care locuiesti, nunta este indicat sa o faci intr-o zona cat mai centrala. In primul rand, centrul este mult mai placut din punct de vedere estetic iar in al doilea este mult mai usor accesibil. Evident, exista si locatii placute inspre periferie, insa partile frumoase ale Bucurestiului sunt situate central si foarte multi invitati vor dori sa le aiba aproape.