Organizează o petrecere plină cu surprize pentru copilul tău 

Organizează o petrecere plină cu surprize pentru copilul tăuPetrecerile pentru copii sunt întotdeauna un prilej de mare bucurie. Întâlnirea cu toţi prietenii, joaca, dansul şi distracţia, activităţile pline de provocări, dar şi meniurile variate, reprezintă ingredientele principale pentru o petrecere reuşită.

Atmosfera de petrecere

Indiferent unde alegi să organizezi petrecerea pentru copii, acasă, în curte sau într-un loc special destinat acestor evenimente, este foarte important să creezi o atmosferă caldă, veselă, atractivă şi distractivă. Accesând https://www.partymag.ro/articole-petrecere ai posibilitatea de a procura pentru srbarea zilei de naştere a copilului tău, unele dintre cele mai interesante aceesorii, astfel încât să obţii atmosfera ideală pentru distracţie şi joacă. Poţi opta pentru bannere cu mesaje de bun venit sau urări, poţi alege să înveseleşti locaţia cu ghirlande decorative pe diferite tematici sau poţi procura perdelele decorative, un accesoriu cu mare efect vizual.

Meniul cu surprize

Deşi cea mai atractivă activitate va fi joaca, micuţii vor deveni înfometaţi imediat ce şi-au consumat energia. Astfel, nu ezita să fii creativ când le concepi meniul, pe lângă felurile preferate de micuţi, alegând să le înveseleşti măsuţele cu feţe de masă, şerveţele, pahare, farfurioare şi paie cu diferite tematici, culori şi forme. Personalizează deserturile şi tortul cu decoraţiuni distractive, pe care micuţii le pot păstra ca amintire de la petrecerea prietenului sau prietenei lor. Lumânărelele în forme dintre cele mai variate, suflătorile şi trompeţelele, coifurile şi decoraţiunile de pe tort, vor transforma momentul tortului în prilejul cel mai distractiv, cu ocazia căruia sărbătoritul îşi va pune o dorinţă în timp ce suflă puternic în flacăra veselă a lumânărelelor, iar gălăgioşii invitaţi îl încurajează cu sunete amuzante. Nu uita de tunul cu confetti şi pinata, cu ajutorul cărora atmosfera poate deveni incendiară şi plină de strălucire şi culoare.

Citeste si:  Cum arată o zi din viața unui jucător profesionist de Blackjack?

Mici cadouri şi surprize pentru toţi

Deşi sunt invitaţi, micuţii prieteni ai copilului tău vor fi foarte încântaţi să se lupte pentru micile surprize care se vor revărsa dintr-o pinata colorată, accesorizată şi foarte amuzantă. Înarmat cu un băţ special pentru pinata, sărbătoritul va lovi curajos în cutia magică, până când aceasta cedează şi dă startul la joacă. De conţinutul pinatei depinde bucuria celor mici, astfel că poţi alege să umpli distractiva cutie cu cele mai ingenioase obiecte, de la mici jucărioare, clame de păr, bijuterii pentru fetiţe, dulciuri bine ambalate, brelocuri, figurine, ornamente, până la cutiuţe cu plastilină sau slime. Pinata reprezintă cel mai aşteptat moment al petrecerii, fiind plilej de descoperire a misterioaselor jucărioare ascunse în cutiuţa din carton, astfel că poţi alege cel mai distractiv şi atrăgător model, dintr-o varietate amplă de variante, destinate atât petrecerilor pentru băieţi, cât şi pentru fetiţe.

Fotografii distractive – Momente magice păstrate pentru totdeauna

Dacă vrei să dai un plus de farmec petrecerii, oferă-le posibilitatea de a se fotografia în cele mai ingenioase ipostaze, închiriind o cabină foto şi dotând-o cu recuzita foto potrivită tematicii petrecerii. Astfel micuţii vor pleca de la petrecere cu o amintire de neuitat, o poză amuzantă, alături de prieteni şi de sărbătorit.