Sucul smoothie verde, cel mai bun aliat al tau

Din ce in ce mai multe persoana incearca sa aiba din ce in ce mai multa grija de sanatatea lor. Acest lucru tine de o alimentatie sanatoasa inainte de toate, pe baza de legume, cu mai putine produse transformate si cu mai multe legume verzi.

Datorita celor mai importante virtuti nutritionale, sucurile smoothie verzi au devenit veritabili aliati pentru sanatatea ta. Iar compozitia lor pe baza de legume atrage din ce in ce mai multe persoane.

In general, se recomanda sa se consume un suc smoothie verde dimineata, pe stomacul gol. In acest moment, corpul asimileaza mai usor nutrientii si absoarbe mai bine nutrientii.

Ei bine, da, sucul smoothie verde are o multime de beneficii pentru sanatate.

  • are un aport de nutrienti foarte important si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
  • are un nivel foarte scazut de calorii.
  • poate stimula metabolismul.
  • datorita clorofilei care este prezenta in majoritatea legumelor utilizate pentru preparare, sucul smoothie verde este cel care poate stimula cresterea nivelului de sange din organism si organismul va afi astfel mai agil si mai energic.
  • sucul verde este cel mai bun pentru intarirea sistemului imunitar.
  • poate ajuta si la echilibrarea PH-ului natural al sangelui.

Din toate aceste motive, un suc smoothie verde este perfect pe post de supliment alimentar.

Citeste si:  Număratul cărților la poker. Este eficient?

Diferenta intre sucurile verzi si sucurile smoothie verzi.

Foarte multe persoane au tendinta de a confumda acesti doi termeni. Ori, exista o diferenta importanta intre cei doi termeni.

Sucurile smoothie verzi sunt cele care care aduc organismului fibrele prezente in fructele alese. Deci sucurile smoothie verzi sunt foarte satioase, alegerea perfecta dupa-masa pentru a potoli pofta de dulce sau de rontaiala.

Deci daca iti doresti sa iti prepari o bautura care sa isi pastreze toate proprietatile si care sa fie cea mai sanatoasa alegere in acelasi timp, alege un suc smoothie verde.