Dieta Atkins

1078600_meat_2Dieta Atkins este printre favoritele celebritatilor de la Hollywood. Este usor de inteles modul in care dieta Atkins atrage atat de multe persoane. Dar intrebarea este daca dieta Atkins este cea mai buna dieta de urmat? Ne poate ajuta sa slabim? Vom reusi sa ne mentinem greutatea? Ne vom pastra sanatatea daca urmam aceasta dieta?

Am incercat sa raspund la aceste intrebari, in speranta ca voi reusi sa fac putina lumina pentru dvs. in ceea ce priveste dieta Atkins.

Nesanatoasa, dar efecienta pe termen scurt

Raspunsul la a doua intrebare este da, dieta Atkins va poate ajuta sa slabiti. Din pacate, raspunsul la urmatoarea intrebare este nu. Recomandarile dietei Atkins, care includ o dieta bazata pe carne, fara fructe sau legume, nu sunt sustinute de nicio institutie medicala acreditata.

Cum poate dieta Atkins sa fie atat de eficienta intr-un timp atat de scurt? Corpurile noastre sunt pregatite sa se confrunte cu perioade in care hrana este insuficienta. Atunci cand corpurile noastre realizeza ca nu avem suficienti carbohidrati pentru o buna functionare, acestea produc un „combustibil” de urgenta rezultat din rezervele de grasime, numit cetona.

Cetona = fara carbohidrati

In acest mod corpul nostru slabeste, dar rinichii au foarte mult de suferit in urma acestui proces. Din moment ce dieta Atkins nu permite consumul fructelor si legumelor cunoscute pentru lupta impotriva cancerului, exista de asemenea si un risc crescut de cancer pentru adeptii dietei Atkins.

Citeste si:  Garderoba femeilor voluptoase – haine XXL din materiale de calitate superioara

Din moment ce organismul nostru pierde in greutate doar prin cetona, majoritatea persoanelor se ingrasa la loc, si in multe cazuri pun pe ei mai multe kg decat au dat jos, dupa incetarea dietei Atkins.

Desi dieta Atkins permite consumul mancarurilor dvs. favorite, precum sunca sau inghetata, in timp, multi gasesc dieta Atkins mult prea restrictiva.

Daca incercati sa dati jos kg nedorite, este foarte important sa va limitati aportul de carbohidrati si zaharuri.

Orice dieta care sugereaza consumul de suplimente nutritive sau vitamine, nu este o dieta sanatoasa demna de urmat pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.