De ce sa alegem tratamentele naturiste?

Fresh and dried calendula flowers in wooden mortar  isolated on white

Din punctul meu de vedere multe persoane nu inteleg aspectele pozitive ale tratamentelor naturiste si a medicinii alternative, ci aleg medicina conventionala.

Medicina alternativa este sigura, naturala si delicata

Majoritatea remediilor homeopatice, suplimentelor naturale, acupunctura, tratamentele cu ierburi, masajele… sunt terapii minunate si naturale ce se desfasoara in conditii de siguranta si relaxare. Cu toate acestea, multi s-ar putea plange ca acupunctura este o procedura invaziva si nu tocmai relaxanta. Cred ca toti ne temem de ace si ne sperie gandul de a fi intepati, insa in acupunctura se folosesc niste ace foarte subtiri care cu greu le simti.

Ne ofera mai multe alternative. Din moment ce majoritatea companiilor de asigurari nu acopera si nu sustin tratamentele naturiste, vei avea mai multe optiuni disponibile atunci cand cauti ajutor. De cele mai multe ori, companiile de asigurari iti spun ce spitale sa alegi si ce tratamente, insa cum in acest caz compania de asigurari nu este implicata deloc, putem alege orice terapie vrem si orice terapeut ni se pare noua profesionist. Cum in orice domeniu sunt si persoane mai putin experimentate sau chiar persoane care incearca sa fraudeze sistemul, iti recomand ca atunci cand alegi un terapeut sa te asiguri ca are acreditarile necesare.

Majoritatea celor ce practica medicina alternativa isi vor dedica indeajuns timp pentru a te asculta si a-ti evalua simptomele. In medicina conventionala de cele mai multe ori primesti o consultatie rapida si o prescriptie cu antibiotice. Unii pacienti au fost consultati si au primit si retata cu medicamentele prescrise in mai putin de 5 minute. Oare acel medic chiar si-a dat seama atat de rapid ce este in

Citeste si:  Cum identificam semnele unui AVC

neregula cu pacientul? Un medic care se bazeaza pe tratamente naturiste isi va dedica mai mult din timpul sau pentru o consultatie si cand iti va prescrie un remediu naturist o va face tinand cont atat de simptomele emotionale cat si de starea ta fizica.

Indiferent ca alegi sa urmezi un tratament naturist, sa mergi la un medic homeopat sau ca alegi medicina conventionala, tu esti raspunzator de tot ce se intampla in organismul tau. Medicamentele conventionale sunt foarte bune pentru anumite boli, insa totoodata sunt multe deteriorari ale organismului ce pot fi vindecate cu mai mult succes de tratamentele naturiste.