Ce culoare sa aleg in functie de stilul casei mele?

Atunci cand vrei sa iti renovezi sufrageria, dormitorul sau bucataria, nu trebuie sa te gandesti la schimbarea intregului decor. Uneori schimbarea culorii dispersitului este mai mult decat suficienta. Dar mai intai trebuie sa gasesti culoarea care se va potrivi cel mai bine cu stilul casei tale si care te va ajuta sa obtii decorul mult visat.

Ce culoare trebuie sa aleg pentru un decor in stil scandinav? Pentru un decor in stil scandinav, foarte cosy si linistitor, poti opta pentru o paleta mai profunda de albastru, care merge de la albastru petrol pana la turcoaz, pe care sa o asociezi cu materiale mai naturale sau cu nuante mai deschise. Mobilierul cu linii simple va fi astfel cel mai bine pus in valoare.

Ce culoare trebui sa alegi pentru un decor in stil industrial? Pentru un decor in stil industrial, gen « Brooklyn », va trebui sa alegi nuante de rosu, de caramiziu, un mobilier meralic si betonul armat. Vor fi puse cel mai bine in valoare de nuantele de gri metalic si de un verde pastelat. Materialele precum pielea sau lemnul vor pune cel mai bine in valoare acest tip de decor.

Ce culoare trebuie sa alegi pentru cel mai design rezultat? Pentru un decor mai design sau mai contemporan, care sa imbine de minune minimalismul cu functionalul, trebuie sa legi materiale sobre si culori neutre. Adica nuantele de ardezie, de gri sau de zinc, ideale pentru a dinamiza o culoare mai stralucitoare. Incearca o nuanta de galben doar pe un perete sau in jurul semineului.

Citeste si:  Certificare ISO 22000 pentru linistea consumatorilor

Ce culoare trebuie sa alegi pentru un decor mai clasic? Alege o pardoseala in nuante de alb, un perete in nuante de roz si dinamizeaza totul cu nuanta de gri antracit. Accesoriile fuchsia vor sublima totul.