Cum poți trăi experiența unui cazino real chiar la tine de acasă?

Cum poți trăi experiența unui cazino real chiar la tine de acasăSălile de cazino tradiționale au o atmosferă și un farmec specifice. Există o întreagă arhitectură, ce include amenajări, culori, finisaje, lumină și un fundal sonor, care nu pot fi ușor reproduse. Însă atunci când joci anumite jocuri live, cu pasiune, toate aceste detalii pot fi trecute într-un plan secund. Acest lucru este posibil ori de câte ori joci live la un cazino online Romania, așa cum este Vegas Betfair.

Care este specificul jocurilor live din cazinourile online?

La un cazino live poți avea parte de emoții similare celor dintr-un cazino clasic. Ambianța transmisă printr-o tehnologie de vârf, de comportamentul și acțiunile crupierilor te transpun imediat într-o sală de jocuri adevărată, acolo unde chiar se desfășoară jocul.

În cazul în care preferi jocurile de masă sau de ruletă online, dar te-ai săturat de jocul cu softuri și aplicații și vrei interacțiune, ai acum la dispoziție varianta de jocuri live ca la cazino. Și chiar dacă în sala la care ai acces lucrurile se desfășoară ca într-o sală reală, tu cel de acasă nu vei fi văzut de cel care se va ocupa de împărțirea cărților sau de învârtirea ruletei. Dar poți comunica cu crupierul, cere și primi răspunsuri și îl poți vedea.

Care sunt jocurile live dintr-un cazino online?

Citeste si:  Piata imobiliara in 2017 - iata de ce este definita aceasta

Oferta unui astfel de cazino este similară celei de la o sală de jocuri reală. Oferta este suficient de diversificată, astfel încât fiecare utilizator să poată găsi ceea ce îi place și i se potrivește. Dacă nu ai experiență și nu știi ce să ceri sau ce vrei, dealerii te pot informa și călăuzi pentru a alege un joc.

Felul în care va acționa dealerul va fi unul cât de poate de natural și la fel ca în cazinourile clasice. Diferența va fi că nu tu vei putea mișca direct cărțile, ci dealerul va fi cel care va face acest lucru. Portofelul tău va fi unul virtual, în care poți vedea în orice moment ce jetoane ai și ce alte posibilități de joc îți sunt oferite.

Poți juca Ruletă Live, Blackjack Live, Baccarat, Triumph French Roulette, Quantum Auto Roulette, Roulette Lobby. Mesele de ruletă pot fi vizualizate prin live streaming, atât pe desktop, cât și de pe telefonul mobil. În Lobbyul Betfair Vegas ai acces la colecția de jocuri de ruletă live, ce include jocuri cu complexitate variată sau ce pot fi alese în funcție de sumele pe care poți paria.

Jocurile de ruletă live implică o ruletă aflată într-un cazino real, acționată în mod real, spre deosebire de jocurile de ruletă online, unde roata este virtuală și învârtită de un software. Jocurile live sunt disponibile de pe ce dispozitiv preferi. Fie ca ai la dispoziție un laptop, o tabletă sau un telefon mobil, există variante și aplicații pentru toate tipurile de display.

Citeste si:  Evolutia jucariilor. Ce trebuie sa stii despre ele?

Nu pierde însă din vedere că și jocurile live de cazino online sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani. Joacă responsabil și echilibrat, doar pe platforme licențiate.