Iata care sunt cele mai mari rase de caini

Iata care sunt cele mai mari rase de cainiCainii de talie mare sunt greu de intretinut in apartament. Dar cu toate astea sunt extrem de inteligenti si pot fi paznici de nadejde. Detinerea unui caine de talie mare prezinta atat avantaje cat si dezavantaje. Acceaza https://rasedecaini.ro/talie-mare/ si vei decoperi cat de iubitori poti fi acesti caini.

   Acestia sunt cainii de talie mare

Dog german

Dog-ul german este una dintre cele mai mari rase de caini avand o inaltime cuprinsa intre 72-80 cm si o greutate cuprinsa intre 45 si 70 kg. Balana acestui caine este scurta si lucioasa. Are o constructie puternica si latratul sau confirma asta.  Isi adora stapanul si iubeste copii care il inconjoara.

Saint-Bernard

Are o statura impozanta si o musculatura bine definita. In plus poate ajunge pana la inaltimea de 90 cm si la o greutate de 90 kg.  Are o blana stralucitoare si usor ondulata.  Este foarte afectuos si sare intotdeauna in ajutorul unei persoane aflate in dificultate. Devine agresiv doar atunci cand stapanii lui sunt in pericol.

Ciobanescu Anatolian

Este un caine mare care poate cantari aproximativ 70 de kg. Are o inaltime de 80 cm si are o constructie solida si bine dezvoltata. In plus are o blana deasa si scurta, este un caine curajos si foarte inteligent. Este fidel familiei in care creste si manifesta neincredere fata de straini. Devine agresiv doar daca este provocat.

Citeste si:  Smartphone – coronavirus poate supravietui pana la 96 de ore

Ciobanescu caucazian

Acest caine are o inaltime cuprinsa intre 62 si 70 cm iar greutatea sa poate varia intre 45 si 65 kg. Este un caine cu o musculatura puternica. Are parul lung si aspru iar blana este de culoare gri cu nuante variate. Este curajos si agresiv in comparatie cu alte rase.

Aceste rase de caini de talie inalta reusesc sa se integreze in familia ta si sa iti ofere protectia de care ai nevoie. Cainele poate fi cel mai bun prieten al tau si poate fi un partener de joaca ideal.