Baia de apartament: amenajare si mobilier

Mobilierul ar trebui sa fie format din piese suspendate, amplasate cat mai sus si cat mai pe colt. Daca acestea sunt realizate din sticla sau contin materiale din oglinda, nivelul luminozitatii va creste, la fel cum va creste si aspectul estetic. In plus, oricui ii place sa aibe in baie cat mai multe (sau mari) oglinzi. In cazul in care tavanul ofera posibilitatea montarii unei oglinzi de dimensiuni mari, trebuie profitat de acest lucru.

Placile ceramice (faianta si gresia) de dimensiuni mari imbunatatesc imaginea bai, fiind foarte elegante si usor de pozitionat.

1a

Iluminatul in baie nu se face cu siguranta prin lustra sau candelabru, dar chiar si asa, corpurile de iluminat trebuie alese cu mare grija. Baia trebuie sa fie cat mai simpla si aerisita. Incastrarea acestora sau montarea unor corpuri pe baza de senzori sunt solutii moderne, eficiente, ecologice, care de asemenea conduc la economisirea spatiului si imbunatatirea aspectului.

Obiectele si accesoriile decorative, produsele de igiena sau alte lucruri asemanatoare, pot fi imprastiate in toata baia, precum jucariile copiilor. Dupa terminarea procesului in care acestea au fost utile, trebuie sa dispara din peisaj, pentru ca baia sa ramana in continuare aerisita si spatioasa.

1b

Usile culisante sunt cele mai recomandate pentru baie. Au un aspect deosebit, sunt usor de curatat, de montat si de asortat. Sunt disponibile in modele si culori diferite si sunt foarte practice.

Citeste si:  Pahare carton biodegradabile pe care le poti cumpara de la Snick Ambalaje - aici mai multe detalii
Engh Residence
Engh Residence

Daca dupa toate acestea baia devine prea simpla si prea spatioasa, atunci plantele sunt solutia. Amplasarea unei plante are rol decorativ, iar in acelasi timp invioreaza si improspateaza spatiul. Exista o multime de plante frumoase, iubitoare de spatii umede.

1d

Indiferent de stilul ales, in baie trebuie sa ne simtim cat mai bine.

Salvează