Ciocolata personalizată – un cadou corporate inedit și delicios

2@onlinesro@.Ciocolaterie@Cadouri corporate 1Pentru a-și ține angajații aproape, companiile apelează la oferirea unor mici “atenții”, care să le arate acestora că sunt apreciați. Astfel, firmele își scot angajații să ia masa în oraș, la o seară de stand up sau într-un local cu jocuri. Totuși, foarte multe companii optează pentru cadouri mici, care să le aducă angajaților zâmbetul pe buze. Pentru ca acest lucru să fie posibil, angajatorii trebuie să aibă în vedere câteva aspecte, cum ar fi: cadourile oferite trebuie să fie de calitate, trebuie să fie utile și, cel mai important, să fie pe placul angajaților.

De asemenea, companiile trebuie să păstreze o relație cât mai bună cu partenerii de afaceri, respectiv furnizorii și clienții, motiv pentru care pot apela la cadouri corporate, cu ajutorul cărora să își manifeste loialitatea și aprecierea. Dacă și tu vrei să îți surprinzi angajații sau partenerii de afaceri, și nu ai nici o idee de cadou, noi îți venim în ajutor. Cadourile personalizate sunt cele mai atractive pentru toată lumea, acestea regăsindu-se în diferite forme, de la pixuri, căni sau umbrele până la ciocolata personalizată.

Ciocolata personalizată – un cadou corporate perfect

Dacă vrei să-i îndulcești pe oamenii din jurul tău, atunci ciocolata personalizată este cea mai simplă și delicioasă cale. Aceasta se găsește în numeroase forme, mărimi, culori și, cel mai important, gusturi, astfel că vei găsi cu siguranță cea mai bună variantă. Noi ți-am pregătit tablete de ciocolată cu lapte și aromă de mentă sau portocale, ciocolată de post, cu cremă de cafea, portocală sau rom, ciocolată de casă, napolitane cu cremă de ciocolată, ciocolată albă cu fructe confiate și multe alte sortimente.

Citeste si:  Vrei o traducere din Kusunda în Română?

2@onlinesro@.Ciocolaterie@Cadouri corporate (3)

Pachete corporate de ciocolată – un mod perfect de a-ți surprinde angajații

Fie că este ziua companiei, fie că pur și simplu vrei să-ți bucuri angajații cu un mic gest, poți apela la pachete corporate de ciocolată. De exemplu, un bol din sticlă cu minitablete din ciocolată cu lapte și aromă de mentă și portocale, poate fi un mod de a-ți arăta aprecierea față de angajații tăi. Pentru ca rezultatul să fie unul și mai interesant, poți alege ce culoare să fie panglica cu care este legat bolul, pentru a se potrivi cu cea a siglei tale și poți să persoanlizezi tabletele cu o poza sau un text.

2@onlinesro@.Ciocolaterie@Cadouri corporate 2

Ține-ți clienții aproape cu cadouri corporate din ciocolată

Pentru că o relație de afaceri de succes are la bază o colaborare armonioasă între parteneri, trebuie să faci mereu eforturi să-i surprinzi pe aceștia și să le arăți cât de mulțumit ești de respectivul parteneriat. De exemplu, un mod simplu de a-ți surprinde clienții este să le oferi diferite cadouri corporate din ciocolată. Poți opta pentru tablete de ciocolată personalizate cu logo-ul companiei tale și al companiei partenere, cât și cu un mesaj de mulțumire. De asemenea, poți apela la cutii cu ciocolățele personalizate.

Așadar, fie că vrei să le mulțumești clienților tăi pentru colaborare, fie că vrei să îți îndulcești angajații, cadourile corporate din ciocolată sunt o idee perfectă și delicioasă.