Ceaiul negru

Din ce in ce mai multe persoane incep sa descopere efectele benefice, miraculoase uneori ale ceaiurilor. Fie ca vorbim de ceaiurile mai populare, gen tei, sunatoare, musetel, galbenele, coada soricelului etc. sau de cele mai “moderne” precum ceaiul verde si ceaiul negru, un lucru este sigur: ceaiurile reprezinta o optiune mult mai buna decat medicamentele in prevenirea multor boli si in general pentru un corp mai sanatos.

Unul dintre cele mai apreciate ceaiuri in lumea intreaga pentru efectele si beneficiile sale este ceaiul negru. Chiar si in eterna lupta cu kg. in plus ceaiul negru are un cuvant de spus: stimuleaza slabitul prin accelerarea metabolismului organismului. In acelasi timp, blocheaza efectele de ingrasare ale carbohidratilor. Consumul de ceai negru duce la un metabolism extrem de activ, iar in consecinta organismul nostru poate arde grasimi si calorii pe tot parcursul noptii.

Ceaiul negru contine o cantitate enorma de substante polifenolice mai ales cathecina, acizi fenolici si antociani. Contine de asemenea si alti nutrienti precum tanin si alte vitamine. Prezenta acestor substante in ceaiul negru detoxifiaza si elimina toate toxinele din organism.

Ceaiul negru, ce are la baza Camelia sinensis capata popularitate la nivel global si cu pasi repezi. Si asta numai datorita avantajelor si beneficiilor cunoscute asupra starii generale de sanatate. Ceaiul negru nu ne ajuta doar sa dam jos mai rapid si intr-un mod sanatos kg in plus nedorite, dar are grija si de rinichii, inima, plamanii si alte organe importante din organismul nostru.

Citeste si:  Cum poti sa iti numeri caloriile?

Ceaiul negru previne bolile cardiovasculare. Scade si nivelul zaharului din sange si nivelul colesterolului LDL din organism.

  • Ceaiul negru are si proprietati antibacteriale prevenind cariile dentare;
  • Arde de 2.5 ori mai multe calorii decat ceaiul verde;
  • Reduce efectele de ingrasare atunci cand consumati carbohidrati;
  • Ajuta in lupta cu semnele de imbatranire cu ajutorul antioxidantilor;
  • Este complet natural.

Un plus de sanatate intr-o ceasca de ceai? Eu as zice bye-bye 3 in 1 si bun venit ceaiului negru!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *