Cum sa castigi batalia slabitului cu dieta de slabit care functioneaza

Foarte multi cauta o dieta de slabit pentru ai ajuta sa scape de kilogramele in plus. Foarte multe diete au un plan de nutritie dar nu au si un program de antrenament. Alimentatia corecta te ajuta sa te mentii sanatos si sa nu mai pui kilograme pe tine. Dar pentru un program complet de slabit ai nevoie si de exerctii fizice.

dieta3zile1Daca esti pregatit sa faci efort in plus poti pierde in greutate semnificativ mai mult intr-un timp mai scurt daca adaugi si antrenament de forta pe langa programul tau de slabit. Ridicand greutati te poate ajuta sa arzi grasimea in plus mai rapid decat cu exercitiile aerobice, care este ceva ce multi oameni nu inteleg

Exercitiile aerobice efectuate timp de o ora vor arde mai multe calorii decat antrenamentul de forta, totusi ridicatul greutatilor ofera beneficii aditionale fata de exerctiile aerobice.

Dupa antrenamentul de forta, muschii trebuie sa se repare si facand aceasta actiune arzi mai multe calorii. Deci ai beneficial principal adica cloriile arse in timpul antrenamentului iar dupa ce ai terminat exercitiile vei continua sa azi calorii pentru ca muschii se repara.

Si asta nu e tot, mai este inca un bonus. Datorita antrenamentului de forta si antrenamentului de rezistenta iti vei dezvolta masa musculara.

Citeste si:  Pepene rosu si galben

In zilele noastre multe femei sunt ingrijorate ca vor arata ca si o versiune feminina a lui Arnold Schwarzenegger dar acest lucru este foarte putin probabil, fara ajutorul steroizilor chiar este putin probabil in special pentru femei.

Muschii ard mai multe calorii si daca iti dezvolti masa musculara ai putea crea un sistem de ars calorii care te va ajuta sa iti utilizezi excesul de grasime toata ziua.

Acesta este exact motivul pentru care oamenii care isi completeaza strategiile de ardere a grasimi cu antrenament cu greutati potrivit, vor reduce graimea si vor obtine rezultate mai bune in timp mai scurt.

Pe langa acestea mai ai si beneficiul de a fi in forma, intarindu-ti sistemul cardiovascular si de asemenea are un efect pozitiv asupra atitudini mentale iar pentru unii oameni doar simtindu-se bine in pielea lor poate sa resolve multe motive pentru care mananca prea mult.

Nu trebuie sa ridici greutati mari pnetru ca acest antrenamet sa fie eficient, defapt antrenamentul de rezistenta usora va fi probabil un beneficiu aditional la programul tau de slabit.

Toate dietele care functioneaza contin urmatoarele: un plan de nutritie care controleaza caloriile combinat cu un program eficient de antrenament de forta.

Tine minte daca vrei sa slabesti rapid iti trebuie atat o dieta de slabit cat si un antrenamnet eficient de forta.