Sfaturi pentru a stopa o migrena inainte de a deveni mai grava

Atunci cand suferim des de dureri de cap neplacute, este destul de greu sa le stopam rapid. Si totusi, exista cateva solutii de a le stopa rapid sau de a le calma, inca de la primele semne.

Cea mai buna modalitate de a stopa o migrena este de a o trata inca de la inceput. Inainte de a implica intreg creierul. Deci ar trebui sa fii cat mai vigilent inca de la primele sale semne si ar trebui sa aplici cateva msuri preventive cat mai repede cu putinta.

Ramai intr-un loc mai intunecos si mai linistit. Atunci cand o migrena incepe sa isi faca aparitia, devine destul de dificil sa suporti zgomotul si lumina. Deci pentru a calma durerea de cap, cel mai bine ar fi sa ramai intr-un loc intunecos si linistit. Poti sa iti pui si gheata pe gat sau pe frunte.

Gheata poate diminua inflamatia si poate umfla vasele sanguine, ceea ce poate duce la incetinirea progresului migrenei.

Fa o baie cu sulfat de magneziu. Daca esti acasa si daca poti, fa o baie cu sulfat de magneziu sau sare amara, Epsom. Vei putea calma astfel primele semne ale migrenei si vei calma durerea.

Bea un pahar mare cu apa. Pentru a putea preveni migrenele, ar trebui sa incerci sa fii hidratat. Dar daca simti ca durerea isi face simtita prezenta  bea un pahar mare cu apa imediat.

Citeste si:  Accesorii pentru masculinitate si sarm

Fa-ti un masaj. Cu miscari blande, poti masa craniul si gatul pentru a incerca sa calmezi durerea. Evita insa miscarile mult prea puternice.

Bea ceai cu ghimbir. Ghimbirul este extrem de benefic cu peste 200 de substente in uleiurile sale. Poate calma contractiile muschilor si calma inflamatiile. Un lucru foarte bun, cu alte cuvinte, pentru a stopa durerile cauzate de o migrena.