Care sunt cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2019

In 2019 vom avea parte de o multime de smartphone-uri noi, echipate cu ultimele tehnologii. Care sunt cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2019?

Huawei P30. Huawei este cel mai apreciat constructor al anului 2018. Si, in 2018, vrea sa depaseasca concurenta cu noul model Huawei P30, un model care se va afla in aceeasi linie cu excelentele P20 Pro si Mate 20 Pro. Asteptam cu totii acest smartphone cu nerabdare cu atat mai mult cu cat ar trebui sa aiba un nou sistem de operare care sa il inlocuiasca pe actualul Kirin 980.

Honor View 20.  Prezentat in mod oficial in ianuarie 2019, Honor View 20 face si el parte din cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2019. Acesta din urma ar trebui sa mosteneasca o parte din inovatiile modelului de la acelasi producator, Mate 20 Pro, in special faimosul procesor SoC Kirin 980. Este posibil totusi ca, pe moment, Honor View 20 sa fie prezentat exclusiv in China.

Samsung Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie dezvaluit putin mai tarziu decat fratele sau mai mare Samsung Galaxy X. Si-ar putea face aparitia la Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, in februarie 2019. Numeroase inovatii sunt asteptate in comparatie cu dezamagitorul Galaxy S9, in special in ceea ce priveste cititorul amprentei digitale plasat sub ecran si o camera foto tripla.

Citeste si:  5 motive pentru care să nu joci la pariuri live

Samsung Galaxy X. In mod normal dezvaluit in timpul Consumer Electronics Show din Las Vegas luna aceasta, Samsung Galaxy X vine cu o inovatie majora, va fi pliabil. Multa vreme doar un vis, un smartphone pliabil va deveni curand realitate, stiind ca rivalul Huawei si-a brevetat in egala masura propriul model pliabil. Va fi mai scump decat iPhone X, va costa in jur de 1500 de euro.