Mesaje de la multi ani de Sfantul Dumitru

mesaje-de-la-multi-ani-pentru-sfantul-dumitru

Pe 26 octombrie se sarbatoreste Sfantul Dumitru. Cei care se numesc Mitica, Dumitru, Demetra, Mitru, Mimi, Dima, Dumitrana, Mitache, etc sunt ocrotiti de Sfantul Dumitru, al carui nume il poarta. Trimite-le cunoscutilor o urare de la multi ani din lista de mai jos. Vei gasi o mare varietate de mesaje de la multi ani de Sfantul Dumitru, astfel incat sa poti trimite mesaje unice fiecarui sarbatorit.

Conform unor statistici din 2021, mai mult de 300.000 de romani ii poarta numele Sfantului Dumitru. Numele lor provine varianta greaca Demetrios, care inseamna “iubitor al pamantului”. Daca si printre cunoscutii tai sunt persoane care isi sarbatoresc ziua de nume cu ocazia acestei sarbatori, adu-le zambetul pe buze cu o urare frumoasa. Inspira-te din lista de mai jos, indiferent daca alegi sa iti suni prietenii sau sa le dai un simplu SMS, mesaj pe Facebook, Whatsapp, Linkedin, etc.

Mesaje de la multi ani de Sfantul Dumitru

1. „Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru visurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi!”

2. „Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru/ Dumitra!”

3. „Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă și plină de surprize!”

4. „La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți să-ți aducă noroc și bucurii! Sa ne trăiești cât mai mult! La mulți ani de Sf. Dumitru!”

5. „Astăzi e ziua în care tu îţi sărbătoreşti numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ţi urez un călduros: La mulţi ani!”

6. „În dimineaţa asta m-am trezit mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima!”

7. „De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!”

Mesaje de Sfântul Dumitru pentru colegi și șefi

8. „Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!”

9. „La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!”

10. „O zi specială pentru un coleg minunat. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

11. „La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!”

12. „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine!”

13. „Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.”

Alte mesaje, urări și SMS-uri pe care să le trimiți sărbătoriților de Sfântul Dumitru

14. „Îţi urez ca ziua numelui să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar anii ce vin să îţi aducă numai împliniri şi bucurii. La mulţi ani Dumitru!”

15. „Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!”

16. „Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani!”

17. „Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani!”

18. „Sfântul al cărui nume îl porţi să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet !
La mulţi ani cu lumină, pace şi binecuvântare!”