Diete de slabit rapid 10 kg – Dieta Army (regim al armatei Israeliene)

armyIn cautarea pentru diete de slabit rapid 10 kg gasim dieta Army, un regim al armatei israeliene care a fost conceput inca din 1970 si pus in practica de catre soldatii armatei pentru a slabi rapid 10 kg intr-un timp foarte scurt de 8 zile.

Aceasta dieta se bazeaza pe simplificarea alimentatiei astfel incat din doua in doua zile se consuma doar anumite tipuri de alimente. Iar pentru efecte maxime, dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi.

Daca doriti sa urmati aceasta cura de slabire rapida cu dieta Army, trebuie sa stiti ca este contraindicata in boli cardiovasculare si este dificil de urmat.

Iata cum arata meniul dietei armatei israeliene de acum aproape 45 de ani:

Meniu
Dieta Army, primele 2 zile:
– In primele doua zile se mananca doar mere proaspete si se consuma doar lichidele cum ar fi apa si cafeaua fara zahar.

Dieta Army, zilele 3 si 4:
– In aceste doua zile se consuma doar branza, oricata puteti manca. Atentie, fara cascaval sau alte derivate din lapte. Este indicata branza de capra.

Ca lichide, in constinuare sunt permise doar: apa si o cafea neindulcita dimineata.

Dieta Army, ziua 5 si ziua 6:
– In ambele zile se continua cu mesele proteice, insa se va consuma doar carne de pui, fara pielite. Aceleasi lichide sunt permise, apa si cafeaua fara zahar.

Citeste si:  7 pasi pentru a-ti schimba corpul

– Atentie, carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau pe gratar, iar singurele condimente permise sunt sarea, piperul si condimentele obtinute prin uscare.

Dieta Army, ultimele 2 zile:
– In zilele 7 si 8 aveti voie sa consumati doar salata verde, condimentata cu sare. Nu se va consuma ulei si niciun alt aliment. Salata este considerata bogata in vitamine si fier.
Aceleasi lichide ca si pana acum aveti voie sa le consumati.

*In toate aceste zile de dieta, exercitiile fizice sunt obligatorii. Prin urmare, faceti miscare cel putin 2 ore pe zi pentru ca dieta sa aiba rezultatele dorite iar kilogramele in plus sa dispara rapid.

Inainte de a urma dieta Army trebuie sa aveti in vedere si ce riscuri prezinta aceasta, astfel incat sa nu va puneti in pericol sanatatea:

Riscurile Dietei Army:
– Fiind un regim de slabire rapid, pierderea in greutate va fi pe masura, prin uramare va trebui sa stiti si care sunt urmarile slabirii rapide.
– Este un regim hipocaloric si poate induce, la persoanele cu risc, scaderi bruste de glicemie si stare periodica de rau
– Nu este indicata persoanelor cu avitaminoze (lipsa vitaminelor din corp)

Trucuri si metode eficiente pentru a imbunatati dieta Army si a reduce riscurile:
– Administrati suplimente alimentare cu vitamine si minerale;
– Nu repetati aceasta diata la intervale mai mici de 3 luni;
– Dormiti minim 8 ore pe noapte;
– Reduceti numarul tigarilor fumate, daca sunteti fumatori – fumul inhalat reprezinta un toxic pentru organism si va poate face mult rau in aceasta dieta;
– Reveniti treptat la meniul vostru normal, de preferat prin salate de legume cu peste sau branza in urmatoarele doua zile dupa dieta, precum si cu supe.