Care este cea mai potrivita forma de unghii pentru tine?

Chiar daca culoarea reprezinta un element extrem de important in realizarea unghiilor si forma trebuie sa fie luata in considerare. Totul se rezuma la forma la urma urmei, nu-I asa? Forma reprezinta baza petnru a obtine cele mai frumoase unghii. Vine apoi culoarea pentru a completa si a perfectiona aspectul unghiilor si pentru a-ti face mainile mai frumoase.

Forma rotunda

Este forma perfecta pentru acele dintre voi care isi doresc ca degetele lor sa para mai lungi, pastrandu-si totodata unghiile scurte. Este forma ideala de unghii atat pentru degetele scurte cat si pentru degetele late. Unul din avantajele principale ale unghiilor cu forma rotunda este acela ca pot fi intretinute cu usurinta acasa si ca sunt perfecte pentru orice culoare de oja.

Forma patrata

Aceasta forma de unghii este caracterizata prin marginile patrate ceea ce confera o nota stilata si eleganta unghiilor. Este forma perfecta de unghii pentru doamnele si domnisoarele cu maini mai finute. Adori unghiile scurte dar elegante? Atunci forma patrata a unghiilor este ideala pentru tine.

Forma ovala

Iti doresti ca degetele tale mai late sa para mai subtiri si mai fine si degetele tale scurte sa para mai lungi? Atunci forma ovala reprezinta cea mai buna optiune pentru tine. Aceasta forma de unghii se termina in semicerc. Este ideala atat pentru unghiile lungi cat si pentru unghiile scurte si nu este nevoie sa ai unghii mari pentru a adopta aceasta forma.

Citeste si:  Cam cat de sus reprezinta prea sus?

Trebuie sa te familiarizezi cu diferitele tipuri de unghii existente in special cu forma ovala, rotunda si patrata, cele mai frecvente de altfel inainte de a incepe sa iti faci unghiile. Pentru a alege forma ideala pentru unghiile tale trebuie sa tii cont de mai multi factori precum lugimea unghiilor, forma mainii, forma degetelor. Regula generala spune ca trebuie sa alegi intre forma patrata si rotunda daca vrei unghii mai scurte si sa alegi forma ovala daca vrei unghii mai lungi.

Sursa: https://www.rougeframboise.com/meilleure-forme-ongles-pour-vous/