Regimul cu banane-putem miza pe banana pentru a slabi?

Foarte satioasa, bogata in potasiu si in enzime, care pot facilita digestia, banana poate sa fie un aliat de pret atunci cand vine vorba despre slabire. Cu conditia ca aceasta sa se consume in mod corect.
In ce consta acest regim pe baza de banana?

Regimul cu banana, numit si banana diet a fost inventat de catre o farmacista japoneza care voia sa isi ajute sotul sa slabeasca.

Daca ideea unei monodiete cu banana poate parea suprinzatoare la inceput, chiar foarte putin recomandata, regimul cu banana, dupa cum este propus de aceasta poate sa aiba cel mai mare interes pentru silueta.

Cum trebuie sa se tina acest regim pentru a pierde in greutate?

Regimul cu banana nu consta de fapt in a se hrani in mod excesiv cu acest fruct. Ci, sa se consume la micul dejun, in cadrul unei alimentatii echilibrate si variate.

Dimineata, mai degraba decat sa alegi paine cu ciocolata, cereale prea dulci sau tartine cu unt, cel mai bine ar fi sa consumi o banana, un fruct foarte satios, care iti permite sa iti faci inca de la trezire plinul cu vitamine.

Pentru a pierde in greutate gratie acestei metode, trebuie sa mai fie respectate unele reguli:
– Trebuie sa se ia un pranz si o cina echilibrata.
– Evita Alcoolul, zaharurile, dar si produsele prea grase.
– Mizeaza pe o gustare sanatoasa, precum o banana mai ales daca ti se face putin foame dupa-amiaza.

Citeste si:  Dieta de slabit fara gluten

Este o metoda ce se poate urma o saptamana ci mai degraba 15 zile.

Banana este un fruct usor de mancat si satios. Banana este un produs brut care nu a fost inca inca transformat, foarte usor de consumat si care este foarte satios datorită nivelului sau de amidon.
De asemenea, poate facilita digerarea grasimilor. La fel ca multe alimente proaspete, banana contine enzime. Printre aceste enzime se afla si lipaza care permite digerarea grasimilor. Deci se va facilita degradarea grasimilor corporale.