5 avantaje pentru a cumpăra online cafea de preparat acasă

cafeCafeaua este una dintre cele mai consumate și apreciate băuturi în țara noastră. A bea cafea cel puțin o dată pe zi (mai ales dimineața) este un obicei care face parte din rutina unui număr extrem de mare de români. Pe măsură ce consumatorii de cafea au intrat în contact cu sortimente premium și au avut acces la cafea preparată la espressor profesional în mediul HoReCa, tot mai multe persoane renunță la modul tradițional de realizare a acestei băuturi (cafea la ibric) și aleg metode care permit un rezultat mai bun. Românii investesc în espressoare ce pot prepara tipuri variate de băuturi pe bază de cafea, inclusiv cappuccino, espresso sau caffe latte.

Cafeaua perfectă ține pe de o parte de modul de preparare, pentru ca gustul și aroma să poată fi pusă în valoare, însă desigur cel mai mult contează calitatea sortimentului de cafea ales. Tot mai mulți români cumpără cafea boabe pe care o râșnesc pe loc, adesea în mod automat cu ajutorul espressorului. Însă se cumpără desigur și cafea măcinată și capsule de cafea pentru espressoare care funcționează cu un astfel de sistem.

De ce să cumperi cafea dintr-un magazin online

Cafeaua este astăzi disponibilă în toate cele 3 variante (cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule) în orice magazin, de la mini market la hipermarket. În plus, există magazine specializate în comercializarea de cafea, mai ales în marile orașe (unele au și cafenele proprii). Însă tot mai mulți români aleg să cumpere cafea de pe internet. Iată câteva avantaje pentru a comanda online cafeaua preferată:

  1. Ai varietate maximă
Citeste si:  Cum sa alegi sistemul de filtrare perfect pentru piscina ta

Indiferent ce sortiment de cafea cauți, sigur găsești online! Ai acces la o mulțime de magazine electronice din România, dar și din afara țării. Cel mai simplu și practic este să comanzi de la magazine online locale, care livrează din stocul propriu din România. Alege cu atenție furnizorul, pentru a te asigura de produse originale, de foarte bună calitate. Poți găsi amestecuri de cafea pe gustul tău, poți încerca diverse branduri, diverse sortimente de cafea de origine exclusivă.

  1. Ai acces la variante premium, exclusiviste

Îți place să duci arta savurării cafelei la cel mai înalt nivel? Sau pur și simplu îți dorești o super experiență atunci când savurezi cafeaua? Poți avea gustul dintr-o cafenea italiană veritabilă dacă alegi variante premium de cafea precum Trucillo sau Excelsior, distribuite exclusiv în România de gourmetGIFT.ro. De pe acest website le poți comanda pentru acasă sau pentru firmă. Orice alte mărci premium și de lux de cafea ai căuta, sigur găsești online. Inclusiv sortimente bio sau cu diverse caracteristici speciale. Nu te mai rezuma la ceea ce poți cumpăra din rețelele de comerț modern, căci online nu doar prețul primează și nici nu există limită de produse listate în magazinele electronice.

  1. Este un proces comod și simplu

Cum ai putea să cumperi cafea mai simplu decât de pe internet?! La orice oră din zi sau din noapte, poți accesa website-uri unde să plasezi comenzi online. Faci shopping simplu, alegi cafeaua dorită, apoi o vei primi prin curier la tine acasă (sau la birou), în cel mai scurt timp posibil.

  1. Ai parte de prețuri minime
Citeste si:  Planifica-ti din timp un Paste de neuitat! Alege plimbarile cu barca personala!

Se știe că magazinele online au mult mai puține cheltuieli de operare decât cele offline, așadar își permit să ofere prețuri mai mici. Adaos comercial mai redus, beneficii pentru clienți! Așadar, online nu numai că este simplu, dar te bucuri și de avantajul prețurilor minime. Poți cumpăra chiar din magazine ale unor firme ce acționează ca importator direct pentru unele mărci de cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule.

  1. Eviți apropierea fizică în contextul pandemiei

În 2020 și probabil și în 2021, un alt argument este foarte important pentru a cumpăra cafeaua de pe internet: eviți aglomerația din magazine, eviți apropierea de alte persoane pe raioane și la casa de marcat. Primești produsele prin curier, chiar există variante de curierat cu contact minim. Chiar și când pandemia va trece, comenzile online vor putea fi considerate mai sigure, căci pericole pentru sănătate vor exista oricând din cauza apropierii fizice dintre persoane.