De la periuta de dinti inteligenta la oglinda inteligenta, de la Oral B

Brandul P&G testeaza prototipuri inovatoare pe langa periutele de dinti inteligente pentru a implica mai mult brandul in viata consumatorilor.
Oglinda, oglinjoara cati pasi am facut azi si care sunt riscurile de a suferi de diabet?
Poate ca nu ceva la ce te-ai astepta din partea unei marci de periute de dinti, dar Oral B crede ca poate avea un rol in viata oamenilor si dincolo de sanatatea orala. In prezent dezvolta prototipuri care pot fi folositoare. Oral B a prezentat cateva dintre aceste, la Mobile World Congress 2019.
In primul rand, oglinda inteligenta intr-un stil futurist care ne poate da informatii cu privire la ritmul cardiac, tensiunea arteriala, numarul pasilor facuti si sanatatea generala si ne poate spune daca exista riscul de a suferi de o infectie gingivala sau de diabet.
O alta inovatie este un dispozitiv care monitorizeaza sanatatea. Scaneaza gura utilizatorului si analizeaza saliva, pentru a detecta problemele medicale si alte boli pe care le putem preveni.
Noi dorim sa devenim o marca care nu este axata doar pe cea mai buna ingrijire orala dar o marca care face si un pas inainte. Noi stim ca sanatatea orala este o usa spre restul corpului, a declarat presedinta companiei.
Ce o sa apara cu siguranta anul acesta pe piata este noua periuta de dinti electrica cu inteligenta artificiala de Oral B. Folosind senzori, periuta poate detecta miscarile si, cu ajutorul unei aplicatii, putem vedea unde am spalat prea mult si unde ar mai trebui.
De asemenea, inteligenta artificiala va ficapabila sa ne recomande alte produse P&G, ideale pentru noi precum paste de dinti, ape de gura si ate dentare.
’’Asta este strategia noastra de inovare, ’’ spunea Antoniazzi ’’ Ne gandim la cele mai inteligente aparate dar totusi usor de folosit pentru oameni. Viziunea noastra este ca un aparat sa fie mai inteligent si totusi simplu.’’