Cele mai nebune lucruri pe care poți paria

onlinesAșa cum le spune și numele pariurile sportive au fost inventate pentru ca fanii sporturilor și pasionații de adrenalină să poată plasa pariuri pe cele mai populare sporturi. Odată cu dezvoltarea acestui fenomen și apariția pariurilor sportive online oferta s-a extins și în afara sportului. Politică, Premiile Oscar, Eurovision sunt opțiuni pe care oricine poate paria.

Din simplă curiozitate sau doar pentru că vor să își extindă cunoștințele, pariorii ajung să apeleze la sporturi mai puțin cunoscute și mai nou la evenimente precum Alegeri și tot ce ține de domeniul politicii, cât și alte opțiuni din mai multe industrii. Toate acestea fac parte din oferta de pariuri online România, unde sunt regăsite și pariuri pe câștigătorii premiilor Oscar, Eurovision și multe alte evenimente care nu au legătură cu sportul.

Apariția caselor de pariuri online a schimbat foarte mult perspectiva pariorilor și totul pentru că operatorii și-au extins orizontul. Au permis ca tot mai multe evenimente din afara sportului să facă parte din oferta zilnică. Astfel, așa a luat parte categoria de pariuri speciale care se bucură de tot mai multă atenție.

Premiile Oscar

Unii ar spune că adoptarea numelui „Oscar” pentru premiile acordate de către Academia de Film a avut loc în 1939, dar conform biografiei președintei Academiei Bette Davis, în 1941 a avut loc această numire și totul după primul ei soț care era și lider al trupei Harmon Oscar Nesol. Ceremonia în sine presupune acordate a 24-a de premii decernate anual.

Citeste si:  Cele mai importante beneficii pentru care este bine sa mergi la un salon de masaj

Prima ceremonie a premiilor pe care Academia Americană de Film le-a acordat a avut loc în 16 mai 1929 și a avut loc în Los Angeles, la The Hollywood Roosevelt, cu peste 270 de invitați din industria cinematografiei. A fost o ediție aparte, iar presa cunoștea deja câștigătorii, ceea ce nu se mai întâmplă în zilele noastre. Sunt categorii unde poți intui câștigătorii prin prisma criticilor de film, care influențează și cotele

Politica

Dacă urmărești politica îndeaproape sau doar cochetezi cu fenomenul rareori prin prisma presei, cu ocazia Alegerilor Prezidențiale și Alegerilor Locale nu poți rămâne indiferent. Și dacă nu ești pasionat, la cât de prezent este fenomenul în viața cotidiană este greu de evitat. Este și o vorbă care spune că toată lumea se pricepe astăzi la politică și sport.

În materie de pariuri politice opțiunile apar doar cu câteva săptămâni înainte ca Alegerile să aibă loc și nu sunt incluse doar Alegerile majore, ci se poate paria și pe alegeri din altă țară. Din nou, acest fenomen de a paria pe evenimente din sfera politicului au prins contur odată cu apariția operatorilor de pariuri online.

Eurovision

Concurs muzical apărut în anul 1956, Eurovision a reușit să lanseze câteva nume interesante și care de-a lungul timpului au devenit brand internațional. Cei mai cunoscuți câștigători sunt celebra formație ABBA și cântăreața canadiancă Celine Dion. Piesa „Waterloo” pe care trupa suedeză a decis să o lanseze s-a bucurat de mare succes la nivel global. Mai mult decât atât, câștigătoarea din anul 1974, trupa ABBA este și acum una dintre cele mai renumite trupe de muzică din istorie. În schimb, Celine Dion a participat în 1988 cu piesa „Ne partez pas sans moi” și a concurat pentru Elveția.

Citeste si:  Ce este lucerna si cum se planteaza?

România și-a făcut debutul în 1994, atunci când Estonia, Lituania, Polonia, Rusia, Slovacia și Ungaria au primit acceptul de a participa odată cu țara noastră. De la intrarea ei în concurs și până astăzi de două ori a obținut locul 3 care reprezintă și cea mai bună clasa. În 2005 Luminița Anghel & Sistem – Let me Try au reușit să impresioneze, iar în 2010 Paula Seling & Ovi – Playing With Fire a fost cartea câștigătoare. Din 2002, delegația României este mereu prezentă la Eurovision, iar în 2023 va fi reprezentată de Theodor Andrei cu piesa D.G.T (Off and on).

Nu trebuie să te pricepi doar la sport pentru a putea paria, ci dacă urmărești știrile de zi cu zi te vei informa suficient cât să alegi domenii precum politica, film și muzica pe care să mizezi.