Dieta de slabit Dukan, alternativa preferata a dietei Atkins

dieta-dukanDieta Dukan face deja titlul articolelor pentru slabit rapid de ceva timp si nu pare sa piarda in popularitate sau sa dea vreun semn de declin inca. Desi, ca in cazul oricarei diete care ajunge la acest nivel de popularitate, dieta pentru slabire rapida Dukan are criticii ei inclusiv in randul nutritionistilor, consensul general este ca aceasta functioneaza, iar seria de review-uri pozitive pe care le-a adunat de a lungul timpului vine sa confirme acest fapt.

Motivele pentru care Dieta Dukanare toate sansele de a deveni una dintre cele mai cunoscute diete de slabit:
este conceputa de un doctor francez, iar in tara sa de origine un procent aproape covarsitor de femei de toate varstele o folosesc in mod obisnuit ca solutie pentru slabit.
review-urile adunate si povestile de succes.
faptul ca vine cu o abordare diferita fata de alte retete de slabit.

Unele voci sustin ca Dieta Dukan nu este pe atat de originala pe cat s-ar crede, iar acesta este motivul principal de critica, similaritatile cu o alta dieta populara de mai mult timp . Ambele sunt diete de slabit bazate pe consumul scazut de carbohidrati, insa similaritatile se opresc aici si vom demonstra de ce.

Diferentele dintre dieta Dukan si dieta Atkins
Dieta Dukan nu necesita numararea caloriilor sau a carbohidratilor.</strong> Una din principlale dureri de cap date de dietele de slabit este nevoia de a cantari absolut orice se consuma. Dieta Dukan elimina aceasta problema. Privind detaliile dietei pe site-uri de specialitate este usor de inteles motivul, aceasta dieta intelege ca fiecare persoana in parte are nevoi alimentare diferite si se bazeaza pe aprecierea fiecarei persoane care tine dieta.

Citeste si:  Dieta Atkins: specificari generale.

 Dieta Dukan pune accentul pe evitarea grasimilor. Spre deosebire de dieta Atkins, care permite consumul de branza, lactate si carne grasa, dieta Dukan pune mare accent pe introducerea in meniu a proteinelor care nu sunt grase. Dieta Dukan se bazeaza pe mancaruri naturale. Dukan se numara printe acele diete de slabit rapid, cu reguli destul de stricte, venind cu o lista de alimente permise. Vestea buna este ca aceste alimente se concentreaza pe alimente naturale, extrem de sanatoase pentru organism.

Numarul de mese si marimea portiilor nu sunt limitate. Studiile au demonstrat ca dietele prea stricte, cu un numar limitat de calorii sau scaderea numarului de mese permise zilnic, tind sa aiba efectul advers si anume rezultate mult mai proaste deoarece aceste constrangeri devin aproape o obsesie in mintea persoanelor ce tin dieta. Din acest motiv, dieta Dukan nu limiteaza decat tipul de alimente ce pot fi consumate, nu si cantitatea, spre deosebire de dieta Atkins.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care multi dintre sustinatorii dietei Atkins se convertesc usor catre varianta pentru slabire rapida frantuzeasca.

Dieta preferata de femeia moderna este o dieta personalizata, care sa nu constranga sau sa duca la stari de infometare detrimentale activitatilor zilnice. <strong>Dieta Dukan se bucura de din ce in ce mai multe review-uri pozitive, iar asta ar trebui sa sa vorbeasca de la sine.