Dieta de 3 ore

Dieta de 3 oreIn dieta de 3 ore a lui Jorge Cruise, sincronizarea este totul. Aceasta nu este o dieta despre numararea caloriilor sau evitarea mancarurilor nesanatoase. In schimb, Cruise este de parere ca mancand mai des, creste greutatea metabolica a organismului.

Planificati-va mesele

Aceasta dieta presupune 3 mese principale, 2 gustari si ceva dulce in fiecare zi. Trebuie sa serviti micul dejun intr-un interval de 60 de min. dupa ce v-ati trezit dimineata, si apoi sa mancati la fiecare interval de trei ore. Cu trei ore inainte sa mergeti la culcare, nu mai mancati nimic.

Dieta de 3 ore nu este o dieta slaba in carbohidrati sau slaba in grasimi. In schimb, consumati proteine, carbohidrati si grasimi la fiecare masa. Nu exista nicio restrictie, iar Cruise chiar recomanda sa consumati bomboane sau alte dulciuri in fiecare zi. Desi aveti voie sa consumati zilnic dulciuri, ar trebui sa va limitati la o cantitate mica. In loc sa mancati un baton mare de ciocolata, optati pentru unul mai mic.

Principala problema in ceea ce priveste aceasta dieta este ca trebuie sa mancati la fiecare 3 ore. Putine persoane din societatea de astazi isi permit luxul sa se opresca din activitatea lor si sa manance cand doresc. Daca aveti o familie si o cariera, v-ar fi foarte greu sa acomodati aceasta dieta la programul dvs. zilnic.

Citeste si:  Salata de pui si paste

Mancati ceea ce doriti

Partea buna a dietei de 3 ore se refera la faptul ca este flexibila fata de ceea ce mancati. Mesele in oras nu sunt o problema, nici alimentele procesate.

Din moment ce aceasta dieta este flexibila in privinta alimentelor si mancarurilor ce pot fi consumate, se poate adapta oricarui buget.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *