Bea ceai verde

ceaiCercetatorii danezi au reusit sa realizeze un produs pe baza de acid linoleic conjugat cu un grad remarcabil de biodisponibilitate. Poti introduce in organism cantitati mult mai mari de substanta activa prin produse care se asimileaza greu, si care din acest motiv vor avea o eficienta foarte scazuta.

Exista si produse care combina efectele benefice ale acidului linoleic conjugat cu cele ale extractului de ceai verde. Extractul de ceai verde creste consumul de energie cu 4% in timp ce nivelul de ardere a grasimilor sporeste cu 12% influentand in acest fel atat greutatea cat si masa musculara a corpului. Combinarea acidului linoleic conjugat cu extracte de ceai verde are un efect foarte puternic asupra capacitatii organismului de a arde si de a respinge grasimile.

Esential de retinut despre aceste produse, este ca nu au ca efect doar o simpla scadere in greutate, care de cele mai multe ori duce la o slabire a intregului organism si creeaza o adevarata „foame” a acestuia de a depozita noi cantitati de grasime. Se evita astfel premizele unei noi ingrasari, si se ajunge la o slabire sanatoasa, care conduce la o intarire a organismului si la cresterea capacitatii acestuia de ardere a grasimilor prin cresterea masei musculare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *