Horoscop Varsator AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Zodia varsator reprezinta un semn de aer. Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt revolutionare, au idei marete si fara limite. Sunt altruisti, rabdatori, intelepti, veseli, hotarati si sinceri. Au spirit de creatie si exceleaza in domenii de arta si rafinament. Inteleg pe deplin natura omeneasca si sunt dependenti de prieteni pe care sa se bazeze atunci cand au nevoie. Viziunile varsatorilor sunt inaintate in conceptii, iar acestia exceleaza in domenii in care creativitatea si inteligenta le sunt testate. Se regasesc in functii de inventatori si in domenii de stiinta.

Nativii din varsator au o curiozitate greu de satisfacut, sunt intuitivi si au viziuni marete.

Femeile varsator au placerea de a invata constant si de a se dezvolta din punct de vedere personal. Pretuiesc frumosul si frumusetea si podoabele discrete.

Barbatii varsator sunt inclinati catre profesii care le pun curiozitatea si spiritul creativ la munca pentru a straluci cu adevarat atat pe plan profesional cat si social.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia varsator: boli ale sistemului nervos.

Vezi cum se descurca cei din zodia varsator in dragoste.

Cum pot varsatorii sa se organizeze mai bine?

Varsatorii corecteaza arta si elemente religioase care trebuie sa stea atarnate undeva sau pe rafturi. Varsatorul nu este foarte bine organizat atunci cand vine vorba despre curatenie, avand nevoie mereu de un plan bine facut pentru a-si aminti ceea ce trebuie sa faca.

Cum poate azi varsatorul sa atraga norocul?

Vasatorii sunt norocosi financiar si in dragoste. Sunt foarte inteligenti fiind in topul horoscopului din punct de vedere al inteligentei. Acesti nativi obtin mereu ceea ce-si doresc si ofera ajutor si persoanelor aflate in preajma lor. Sunt persoane descurcarete si foarte calculate. Destinul ii ajuta ghidandu-i pe ce drum mai linistit sa porneasca. Este semn de aer si orice simbol al de pasari, sau fluturi, le aduce noroc nativilor din zodia Varsator. Buburuza este simbolul care ii fereste de accidente pe nativii acestei zodii. Albina este insecta care le poarta noroc sa evite problemele financiare. Pentru cei care isi doresc sa fie mai creativi, libelula este simbolul potrivit. Horoscopul zilnic al varsatorilor spune ca piatra semipretioasa care poarta noroc acestor nativi este ametistul. Acesta este din familia cuartului. Purtand bijuterii si talismane cu ametist, nativii din Varsator vor fi mult mai echilibrati in viata lor. Cifrele norocoase zilnice ale varsatorului sunt: 2, 17, 22.

Luni: Esti plin de inovatie si originalitate, Varsatorule! Ai idei neconventionale si vezi lumea in culori vii, dar ai grija sa nu devii prea rebel sau sa iti ignori responsabilitatile in cautarea libertatii totale.

Marti: Ai o minte agera si o dorinta puternica de cunoastere, Varsatorule! Iti explorezi curiozitatea si iti imbogatesti mintea cu noi informatii, dar ai grija sa nu devii prea nerabdator sau sa iti pierzi concentrarea in fata diversitatii informatiilor.

Miercuri: Esti plin de umanitate si altruism, Varsatorule! Iti dedici timpul si energia pentru a ajuta pe cei din jur si pentru a face o diferenta in lume, dar ai grija sa nu devii prea idealist sau sa iti neglijezi propriile nevoi in cautarea binelui comun.

Joi: Ai o libertate si independenta remarcabile, Varsatorule! Iti urmezi propria cale si iti asumi riscuri in cautarea adevarului si a autenticitatii, dar ai grija sa nu devii prea lipsit de rabdare sau sa iti ignori responsabilitatile in cautarea independentei totale.

Vineri: Ai nevoie de conexiune si schimbare in viata ta, Varsatorule! Iti acorzi timp pentru a socializa si pentru a experimenta lucruri noi, dar ai grija sa nu devii prea nepasator sau sa iti neglijezi relatiile in cautarea noutatii.

Sambata: Este momentul sa iti urmezi pasiunile si sa te bucuri de libertatea personala, Varsatorule! Iti acorzi timp pentru a-ti exprima creativitatea si pentru a te conecta cu lucrurile care iti aprind pasiunea, dar ai grija sa nu devii prea impractic sau sa iti pierzi sensul realitatii in cautarea placerii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si introspectie, Varsatorule! Ai nevoie de momente de liniste si contemplare pentru a-ti clarifica gandurile si pentru a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea evaziv sau sa iti neglijezi relatiile in cautarea intelepciunii personale.