Horoscop Taur AZI 20.05.2024 si pentru toata saptamana

Persoanele nascute in zodia taur sunt posesive, incapatanate, conservatoare si cu un simt practic foarte bine dezvoltat. Taurii au un horoscop plin de adjective care le descriu incapatanarea si indarjirea, dar si modul in care acestia sunt niste prieteni pe care te poti bizui la greu.

Taurii au spirit de discernamant si sunt foarte prudenti in situatii noi sau care li se par nesigure. Se exteriorizeaza foarte putin si tin in mare parte sentimentele inchise. Inainte sa ia o decizie, taurul se asigura ca aceea este decizia buna si corecta si va porni la drum intr-un mod incet si chibzuit.

Se familiarizeaza foarte usor in slujbe pe domeniul bancar si este foarte competent in contabilitate si orice fel de expertize. Cel mai mare defect pe care il prezic astrele este incapatanarea pe care taurul o aplica in orice situatie.

Femeia taur este foarte echilibrata, greu de pacalit si credincioasa.

Barbatul taur este capul familiei si uneori orientat catre materialitate.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia taur sunt: bolile de gat, laringita, amigdalita, apoplexia, etc.

Vezi cum se descurca cei din zodia taur in dragoste.

Cum pot taurii sa se organizeze mai bine?

Taurul este foarte organizat, fiind frustrati atunci cand nu au loc. Taurul trebuie sa aiba intotdeauna suficiente umerase si sertare pentru a ramane in deplinatatea facultatilor mentale. Atunci cand ies afara, iubesc sa aiba la indemana lucruri multi functionale, cum ar fi un cutit elvetian. Taurii iubesc natura si le place sa organizeze o gradina, spre exemplu.

Cum poate azi taurul sa atraga norocul?

Taurii sunt persoane norocoase, dar nu stiu sa vada acest aspect. Muncesc din greu, dar obtin ceea ce-si doresc de fiecare data. Taurul este semn de pamant si este semnul zodiacal guvernat de planeta Venus. Sunt persoane responsabile si iubitoare de frumos. Pietrele semipretioase norocoase ale Taurului sunt: safirul si cuartul roz. Cand un nativ din zodia taurului poarta un talisman unde exista cuart roz, energia acestei pietre se intensifica. Aceasta este piatra aducatoare de noroc si armonie si o comunicare mai buna in viata taurilor. Tot pentru a avea parte de iubire, sanatate si bogatie, cei nascuti in taur pot purta bijuterii din cupru, acesta fiind un metal aducator de noroc celor din zodiac respectiva. Horoscopul zilnic al taurilor spune ca pentru a avea noroc in casa in care locuiesc, acestia isi pot agata deasupra intrarii o potcoava din cupru. Si taurii au zilnic trei cifre norocoase: 2, 17, 40.

Luni: Esti plin de determinare si perseverenta, Taurule! Ai o vointa puternica de a atinge obiectivele tale, dar ai grija sa nu devii prea incapatanat sau sa ignori nevoile celor din jur in cautarea succesului.

Marti: Ai o conexiune puternica cu natura si placerea in lucrurile simple, Taurule! Iti gasesti bucuria in momentele de liniste si stabilitate, dar ai grija sa nu devii prea inflexibil sau sa refuzi schimbarea in cautarea confortului.

Miercuri: Ai o apreciere profunda pentru frumusetea si arta din jurul tau, Taurule! Te bucuri de momentele de estetica si te lasi inspirat de frumusetea din jur, dar ai grija sa nu devii prea materialist sau sa iti legi fericirea de bunurile materiale.

Joi: Esti plin de loialitate si stabilitate in relatiile tale, Taurule! Iti acorzi timp si sprijin celor dragi, dar ai grija sa nu devii prea posesiv sau sa iti impui vointa asupra partenerilor tai.

Vineri: Ai nevoie de timp pentru relaxare si rasfat, Taurule! Iti acorzi momente de odihna si iti incarci bateriile pentru a te simti revigorat, dar ai grija sa nu devii prea lenes sau sa iti ignori responsabilitatile in dorinta de a te bucura de viata.

Sambata: Este momentul sa te bucuri de placerile culinare si senzoriale, Taurule! Iti acorzi timp pentru a savura mancarea si pentru a te relaxa intr-o atmosfera placuta, dar ai grija sa nu devii prea indulgent sau sa iti neglijezi sanatatea in cautarea placerii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru conectare spirituala si reflectie interioara, Taurule! Iti acorzi momente de liniste si contemplare pentru a-ti incarca bateriile emotionale, dar ai grija sa nu devii prea inchis sau sa iti ignori nevoile spirituale in fata rutinei zilnice.