Horoscop Sagetator AZI 21.05.2024 si pentru toata saptamana

Zodia sagetator este cea mai cumpatata zodie de foc din horoscop. Este o zodie autoritara, plina de energie si entuziasm. Persoanele nascute sub acest semn dau dovada de o generozitate iesita din comun. Sunt ambitiosi, sinceri si cu un puternic spirit de filozofic. Le plac activitatile in aer liber si sunt in constanta miscare si evolutie personala. Calitatea cea mai de pret pe care sagetatorii o poseda este sinceritatea, pe cand cel mai mare defect este superficialitatea.

Parintii care au copii nascuti in aceasta zodie nu trebuie sa le taie entuziasmul celor mici, trebuie sa ii inteleaga si incurajeze intr-un mod constructiv, dar sa ii si tempereze in a nu crede spusele tuturor celor din jurul lor.

Sagetatorii au un spirit de aventura iesit din comun, iubesc provocarile si nu se dau in laturi de la nimic.

Femeile sagetator sunt tenace si stiu ce vor. Nu sunt intimidate de nici un barbat si pot tine in frau chiar si pe cele mai dificile persoane.

Barbatii sagetator sunt niste aventurieri innascuti in constanta cautare de actiune. Desi pe parcursul vietii pot intampina multe greutati, acestia nu se dau in laturi si nu se lasa batuti.

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia sagetator: boli de sange, guta, fracturi ale femurului.

Vezi cum se descurca cei din zodia sagetator in dragoste.

Cum pot sagetatorii sa se organizeze mai bine?

Este senul care are nevoie de un loc unde sa isi depoziteze arta si cartile. Ramele pentru poze sunt foarte necesare, deoarece sagetatorul este deosebit de sentimental. Multi nativi in aceasta zodie au jurnale despre diverse calatori. Pot fi destul de neindemanatici atunci cand vine vorba despre organizarea elementelor precum taxele. O cutie pentru hartiile zilnice, cum ar fi bonurile, este esentiala, pentru ca sagetatorii pot arunca acolo toate hartiile cand ajung acasa.

Cum poate azi sagetatorul sa atraga norocul?

Sagetatorii sunt artistii horoscopului. Sunt creativi si inventivi si astfel vor castiga bani. Acesti nativi au un destin foarte puternic. Au momente de declin, dar acest lucru nu-i face sa renunte niciodata la ceea ce-si propun sa realizeze. Sagetatorii nu cred in noroc si acest lucru se datoreaza momentelor grele in care sunt pusi uneori. Dar in acele momente grele si decisive ale vietii lor, norocul se iveste, iar nativii di Sagetator accepta acest fapt, chiar daca nu sunt de acord. Este semn de foc, iar simbolurile soarelui si stelelor sunt cele care le aduc noroc. Arcul si sageata, simbolurile zodiei, le poarta noroc acestor nativi. Pentru a avea noroc in dragoste si a-si gasi jumatatea, nativii Sagetator trebuie sa poarte un colier cu o inima si o sageata. Horoscopul zilnic al sagetatorilor spune ca daca acestia poarta bijuterii sau talismane din sidef, atunci vor avea noroc in dragoste. Piatra semipretioasa care le poarta noroc este sodalitul. Aceasta piatra este benefica in vindecarea fizica si emotionala. Cifrele norocoase zilnice ale zodiei Sagetator sunt: 2, 3, 9.

Luni: Esti plin de optimism si aventura, Sagetatorule! Ai o energie contagioasa si o dorinta puternica de explorare, dar ai grija sa nu devii prea impulsiv sau sa iti ignori responsabilitatile in cautarea libertatii totale.

Marti: Ai o dorinta puternica de cunoastere si expansiune, Sagetatorule! Iti pui mintea in miscare si explorezi noi idei si concepte, dar ai grija sa nu devii prea superficial sau sa iti pierzi concentrarea in fata diversitatii informatiilor.

Miercuri: Esti plin de sinceritate si intelepciune, Sagetatorule! Iti exprimi parerile cu franchete si iti ajuti cei din jur sa vada adevarul, dar ai grija sa nu devii prea direct sau sa iti ranesti pe cei dragi in cautarea sinceritatii totale.

Joi: Ai o libertate si independenta remarcabile, Sagetatorule! Iti urmezi pasiunile si iti asumi riscuri in cautarea aventurii, dar ai grija sa nu devii prea rebel sau sa iti neglijezi angajamentele in dorinta de a trai in afara limitelor.

Vineri: Ai nevoie de conexiune si explorare in relatiile tale, Sagetatorule! Iti acorzi timp pentru a te conecta cu cei dragi si pentru a experimenta lucruri noi impreuna, dar ai grija sa nu devii prea neincrezator sau sa iti pierzi libertatea personala in cautarea intimitatii.

Sambata: Este momentul sa iti urmezi pasiunile si sa te bucuri de libertatea personala, Sagetatorule! Iti acorzi timp pentru a face ceea ce iti place si pentru a-ti exprima creativitatea, dar ai grija sa nu devii prea lipsit de rabdare sau sa iti neglijezi responsabilitatile in cautarea placerii.

Duminica: Acorda-ti timp pentru reflectie si conexiune spirituala, Sagetatorule! Ai nevoie de momente de liniste si introspectie pentru a-ti incarca bateriile emotionale si pentru a-ti mentine echilibrul interior, dar ai grija sa nu devii prea evaziv sau sa te lasi prada gandurilor nesfarsite in cautarea intelepciunii personale.